X

Τρεις τραυματίες από παγιδευμένο φάκελο σε εστιατόριο στο Λονδίνο

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατικό χτύπημα, όπως υποστηρίζεται από τις Αρχές

Γράφει: TheToc team

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σήμερα καθώς εκτέθηκαν σε μια «άγνωστη ουσία» που βρισκόταν εντός ενός φακέλου που παραδόθηκε σε ένα εστιατόριο στην οδό Στόνεϊ, κοντά στο Μπόροου Μάρκετ στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ο χώρος εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με την αστυνομία, οι έρευνες βρίσκονται «σε πολύ πρώιμο στάδιο για να καθοριστεί αν το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γκάρντιαν, ο φάκελος είχε διεύθυνση παραλήπτη την «ομάδα του Φενγκ Σούσι» (έτσι ονομάζεται η αλυσίδα στην οποία ανήκει το εστιατόριο). Τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα.

Οι τρεις τραυματίες, εργαζόμενοι στο εστιατόριο, νοσηλεύτηκαν για δερματικούς ερεθισμούς που υπέστησαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Οι έρευνες συνεχίζονται.

φωτό reuters