
Τελευταία και ίσως η πιο κρίσιμη ημέρα σήμερα στις συζητήσεις για το Κυπριακό στο Ελβετικό θέρετρο Μον Πελερέν, και παραλίγο να απειληθεί διπλωματικό επεισόδιο και να διακοπούν οι συνομιλίες από την ανάρτηση μιας ελληνικής σημαίας από έναν εστιάτορα δίπλα στο ξενοδοχείο που διεξάγονται οι συνομιλίες.

Συγκεκριμένα, στο ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο όπου διεξάγονται οι συνομιλίες για το Κυπριακό και στο οποίο το προηγούμενο διήμερο σύχναζαν οι ελληνοκύπριοι δημοσιογράφοι, αναρτήθηκε ανάμεσα σε δύο ιστούς, δίπλα στις σημαίες της Ελβετίας και του τοπικού καντονιού, η σημαία της Ελλάδας.
Όπως γράφει ο τουρκοκυπριακός Τύπος, το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της τουρκοκυπριακής διαπραγματευτικής ομάδας με αποτέλεσμα η αστυνομία να κατεβάσει την ελληνική σημαία με τον Έλληνα ιδιοκτήτη του εστιατορίου να διαμαρτύρεται λέγοντας ότι πρόκειται για ιδιόκτητο χώρο στον οποίο η αστυνομία δεν έχει κανέναν δικαίωμα επέμβασης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr