Χιλιάδες κατά της εκλογής Τραμπ σε Σικάγο και Νέα Υόρκη ΒΙΝΤΕΟ

Κατά χιλιάδες κατεβαίνουν στους δρόμους του Σικάγο και της Νέας Υόρκης σπουδαστές και φοιτητές οι οποίοι διαδηλώνουν μαζικά κατά του Τραμπ

|
SHARE THIS
0
SHARES

Διαδηλωτές, κυρίως φοιτητές και σπουδαστές κολλεγίων, κατέλαβαν την Τετάρτη τους δρόμους του Σικάγο και της Νέας Υόρκης, με στόχο να διαμαρτυρηθουν για την εκλογή του Τραμπ.

Πολλοί άλλοι έγραψαν αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια με σχέδια για διαμαρτυρίες.

Από το Μπέρκλει στη Βοστόνη οι διαδηλωτές εκφράζουν την οργή τους για την νίκη του Τραμπ εις βάρος των Δημοκρατικών και την Χίλαρι Κλίντον η οποία κέρδισε 228 εκλέκτορες έναντι 279 του Τραμπ.

Στην Νέα Υόρκη χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν στους δρόμους γύρω από τον πύργο Τραμπ κοντά στην πολυσύχναστη 57η οδό και την πασίγνωστη πέμπτη Λεωφόρο, φωνάζοντας "hey hey, ho ho, Donald Trump has got to go" (Ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να αποχωρήσει).

Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μπορεί να αλλάξει, ωστόσο πιστεύουν ότι μπορεί να έχει αντίκτυπο στο μέλλον.

Στο Σικάγο, εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν κοντά στο Διεθνές Ξενοδοχείο Τραμπ (Trump International Hotel) για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Κάποιοι μάλιστα εκτόξευσαν μπλε μπογιές στο κτίριο. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook