Ο Ολαντ διαψεύδει -μέσω BBC- ότι χωρίζει σήμερα με την Τριερβελέρ

Διαψεύδει σθεναρά και ενοχλημένα μέσω BBC, το γραφείο του γάλλου προέδρου τα δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου ότι χωρίζει επισήμως σήμερα την Τριερβελέρ.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η γαλλική εφημερίδα  journal du Dimance έγραψε ότι ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ότι χωρίζει με τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της σχέσης που φέρεται ότι διατηρεί με μία ηθοποιό,

Το Δελτίο Τύπου από το Μέγαρο των Ηλυσίων θα εκδοθεί κάποια στιγμή εντός της ημέρας

Η 48χρονη Τριερβελέρ, σύντροφος του Ολάντ από το 2006, σχεδιάζει να ταξιδέψει αύριο στην Ινδία για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ο Ολάντ θέλει να διευθετήσει το ζήτημα πριν από την αναχώρησή της.

«Το Δελτίο Τύπου από το Μέγαρο των Ηλυσίων θα εκδοθεί κάποια στιγμή εντός της ημέρας», αναφέρει η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της χωρίς να προσθέτει λεπτομέρειες.

Εκπρόσωπος του προέδρου όσο καθώς και εκπρόσωπος της Τριερβελέρ αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

Πριν από δύο εβδομάδες, το περιοδικό Closer δημοσίευσε ότι ο Ολάντ διατηρεί ερωτικό δεσμό με τη γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ μαζί με φωτογραφίες που εμφανίζουν κάποιον, ο οποίος κατά το περιοδικό ήταν ο Γάλλος πρόεδρος, να φοράει κράνος μηχανής και να φθάνει αργά τη νύχτα με σκούτερ στο σπίτι της Γκαγιέ.