Ζάεφ σε σκοπιανούς επιχειρηματίες: Κατακτήστε την ελληνική αγορά

Σε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στην Μπίτολα

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Eξι ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ ρίχνει στο τραπέζι την ανάπτυξη της οικονομίας προτρέποντας τους σκοπιανούς επιχειρηματίες «να κατακτήσουν την ελληνική αγορά που είναι εξαιρετική» 

Συγκεκριμένα ο  Ζόραν Ζάεφ από τη Μπίτολα εμφανίστηκε «πεπεισμένος ότι ως χώρα θα δρέψουμε τους καρπούς από τη συμφωνία με την Ελλάδα, καθώς συνιστά δίκαιη λύση με θετική πολιτική επίπτωση Ενθαρρύνει τη φιλία και τη συνεργασία και μας ανοίγει τις πύλες της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ» πρόσθεσε.».

Προέτρεψε τους επιχειρηματίες «να κατακτήσουν την ελληνική αγορά που είναι εξαιρετική». «Αναμένουμε ότι το εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών θα διπλασιαστεί» υπογράμμισε  σύμφωνα με τo MIA.

«Το άρθρο 13 και το άρθρο 14 της συμφωνίας καθορίζουν σαφώς το πλαίσιο ενίσχυσης της διμερούς οικονομικής συνεργασίας μετά την εφαρμογή της συμφωνίας» συμπλήρωσε.«Η διμερής συνεργασία με την Ελλάδα στο μέλλον θα γίνει πολύ πιο παραγωγική, με διπλασιασμό των εμπορικών συναλλαγών» τόνισε .  

 φωτό αρχείου