Μέχρι την... κορύφωση κατάφερε να φτάσει η Hanna Faustino στη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, το οποίο σήμερα είναι επτά ετών.
Οπως αναφέρει η New York Post, η 36χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Caistor Centre του Καναδά, δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει κανένα αναλγητικό κατά τη διάρκεια της γέννας κι έτσι επικεντρώθηκε σε ειδικές τεχνικές αναπνοής.
Συγκεκριμένα, η Hanna έκατσε οκλαδόν και επικεντρώθηκε στην αναπνοή της, με αποτέλεσμα να έρθει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της γέννας.
"Κατά τη διάρκεια του τοκετού παρέδωσα το μυαλό μου στο σώμα μου και είχα παρόμοιες αισθήσεις με έναν οργασμό. Βρήκα ένα ρυθμό αναπνοής και ήμουν σε οκλαδόν με τον σύζυγό μου να με υποστηρίζει", δήλωσε η ίδια και συνέχισε:
"Ήταν πολύ φυσικό να σπρώχνω και οι συσπάσεις δεν ήταν τόσο επώδυνες. Είχα αυτή την πληρότητα και δεν ήθελα να σταματήσει η αίσθηση".
"Ο πόνος δεν είναι τόσο έντονος"
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Hanna έμαθε για αυτή την διαδικασία, παρακολουθώντας μαθήματα προγεννητικής γιόγκα με την προπονήτρια τοκετού Jannine Markou.
Η Jannine ανέφερε πως οι φυσικές δεξιότητες των γυναικών μπορούν να τους επιτρέψουν να έχουν μια πιο θετική εμπειρία τοκετού.
"Αν επιτρέψετε στις ορμόνες του τοκετού να δουλέψουν για εσάς, τότε μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε μια κατάσταση ευδαιμονίας. Ο πόνος τότε δεν είναι τόσο έντονος επειδή οι ενδορφίνες ρέουν και δεν υπάρχει φόβος. Λέγεται ότι είναι 10 φορές ισχυρότερες από τη μορφίνη, αν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε. Το έχω δει να λειτουργεί για γυναίκες και ήταν καταπληκτικό, αλλά μπορεί να φαίνεται διαφορετικό για όλους", δήλωσε.