Follow us

Aποκαλύψεις για τον Μπιλ Γκέις: Ο playboy "εξαφανιζόταν" με μια χρυσή Porsche για να ερωτοτροπεί με μοντέλα

Νέες αποκαλύψεις για τον Μπιλ Γκέιτς από το περιοδικό "Vanity Fair" για τις απιστίες του και το πώς άλλαζε αυτοκίνητα για να καλύπτει τα ίχνη του.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μπιλ Γκέιτς

Στον απόηχο του πολύκροτου διαζυγίου του γκουρού της Πληροφορικής και ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς με την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Μελίντα, που ανακοινώθηκε στις αρχές Μαίου, ρεπορτάζ του "Vanity Fair" καταγράφει λεπτομερώς τις φήμες που κυκλοφορούσαν στον εργασιακό του χώρο για τις απιστίες του Γκέιτς και το πώς άλλαζε αυτοκίνητα για να καλύπτει τα ίχνη του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γκέις πήγαινε στο γραφείο του με τη Mercedes του και λίγο αργότερα "εξαφανιζόταν" με μια βαμμένη χρυσή Porsche, που του έφερνε ο προσωπικός του οδηγός, για να συναντάται με γυναίκες, όπως πίστευε το προσωπικό.

"Όλοι μας υποθέταμε ότι το έκανε αυτό, όταν ήταν να βρεθεί με γυναίκες", δήλωσε στο περιοδικό ένας εργαζόμενος στη Microsoft. "Γνώριζαν ότι υπήρχαν πολλά ραντεβού εκτός του εργασιακού χώρου, που δεν περιλαμβάνονταν στην ατζέντα του".

Με την πανάκριβη Porsche, το έπαιζε playboy απολαμβάνοντας τη συντροφιά γυναικών, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς.

Ο Γκέιτς είναι μανιώδης συλλέκτης αυτοκινήτων και λατρεύει τις Porsche, πρόσφατα μάλιστα αγόρασε μια ηλεκτροκίνητη Taycan, ενώ στο παρελθόν η συλλογή του περιλάμβανε μια Porsche 911 του 1979 και μία από τις μόλις 337 Porsche 959 Sports, που είχαν κατασκευαστεί.

Τον περασμένο μήνα οι New York Times αποκάλυψαν ότι ο Γκέιτς κυνηγούσε γυναίκες υπαλλήλους του.

Ο 64χρονος Γκέις είχε ζητήσει το 2006 από μία υπάλληλο της Microsoft, το 2006, να βγουν ραντεβού, καθώς εντυπωσιάστηκε από μία παρουσίασή της: "Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, προσποιήσου ότι δεν συνέβη ποτέ" έγραψε σε ένα e-mail ο Γκέιτς στην υπάλληλο, που άκουσε τη συμβουλή του και προσποιήθηκε ότι η πρόταση για ραντεβού δεν έγινε ποτέ. Μερικά χρόνια αργότερα, ο Γκέιτς ζήτησε από μια άλλη υπάλληλο, αυτή τη φορά εργαζόμενη στο ίδρυμα Bill & Melinda Gates, να βγουν ραντεβού. Οι δυο τους βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για ένα επαγγελματικό ταξίδι, όταν της είπε: "Θέλω να σε δω. Θα ήθελες να βγεις για δείπνο μαζί μου;". Η γυναίκα είπε στους NYT ότι η προσέγγιση την έκανε να νιώθει άβολα, αλλά γέλασε με όλο αυτό το σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προ διετίας, το ΔΣ της Microsoft, προσέλαβε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ένα δικηγορικό γραφείο για τη διεξαγωγή έρευνας μετά την επιστολή μιας μηχανικού της Microsoft, που ισχυριζόταν ότι είχε σεξουαλική σχέση επί χρόνια με τον Γκέιτς. Ο τελευταίος παραιτήθηκε τον επόμενο χρόνο από το ΔΣ, αν και εκπρόσωπός του είπε ότι η απόφαση αυτή δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

H αποκάλυψη αυτή του περιοδικού "Vanity Fair" στηρίζεται σε στοιχεία που συγκέντρωσε ιδιωτικός ντεντέκτιβ ο οποίος προσελήφθη από τον κύκλο της γυναίκας του, όπως υποστηρίζουν δύο πηγές.

Το 2019, το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ξεκίνησε έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, αφού ενημερώθηκε για τις άκομψες κινήσεις του σε μία υπάλληλό του το 2000.

Τον επόμενο χρόνο ο Γκέιτς παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο ενώ η εταιρεία προσέλαβε δικηγορική εταιρεία για να εξετάσει τους ισχυρισμούς σε βάρος του.

Τέλος, το περιοδικό Vanity Fair αναφέρει ότι, ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ένα απαιτητικό αφεντικό και υποχρέωνε τους υπαλλήλους του να υπογράφουν μια "Συμφωνία μη Αποκάλυψης" (NDAs) προκειμένου να μην μιλούν σε τρίτους για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί την εταιρεία του.

Ένας άλλος υπάλληλος της Microsoft δεν επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του περιοδικού, υποστηρίζει όμως ότι "ο Μπιλ Γκέιτς είναι από τους πιο προγραμματισμένους ανθρώπους στον πλανήτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς αποφάσισαν από κοινού να λάβουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου, όπως ανακοίνωσαν στις 4 Μαίου. Σε μήνυμά του στο Twitter υποστήριζαν ότι δεν μπορούσαν να εξελιχθούν ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής τους. Αυτή ήταν η επίσημη αιτιολογία για την διάλυση του γάμου τους" όπως αναφέρουν.

Η Μελίντα Γκέιτς παίρνει εκδίκηση: Η παράνομη σχέση του Γκέιτς, οι ανήθικες προτάσεις & το τίμημα

Bill gates melinda gates

Η κρυφή σχέση του Γκέιτς με υπάλληλο της Microsoft

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε κρυφή σχέση με υπάλληλο της εταιρείας, κάτι που επιβεβαιώθηκε το 2019, όταν έφθασε στα γραφεία της Microsoft επιστολή που "αποκάλυπτε" το ειδύλλιο. Τότε ξεκίνησε άμεσα έρευνα η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός και το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft αποφάσισε ότι ο Γκέιτς έπρεπε να παραιτηθεί αφού η σχέση κρίθηκε "ακατάλληλη", όπως ανέφερε η Wall Street Journal.

Bill gates

Να σημειώσουμε εδώ ότι η σχέση αυτή έγινε πριν από 20 χρόνια, ωστόσο η επιστολή που "έκαψε"τον Γκέιτς έφτασε στα γραφεία της εταιρείας 19 χρόνια αργότερα.

Την έστειλε η ίδια η γυναίκα που είχε σχέση μαζί του.

"Η Microsoft παρέλαβε μια επιστολή στο δεύτερο μισό του 2019 στην οποία αναφερόταν ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε μια -προσωπικής φύσεως- σχέση με εργαζόμενο της εταιρείας το 2000", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Ανώτερα στελέχη φέρεται να χαρακτήρισαν την εν λόγω σχέση ως "ακατάλληλη", ζητώντας την παραίτηση του δισεκατομμυριούχου, σύμφωνα με την ίδια εκπρόσωπο.

Bill gates melinda gates

"Το περιστατικό της εκ του σύνεγγυς "γνωριμίας" επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του Μπιλ Γκέιτς, σημειώνοντας πως σημειώθηκε πριν από 20 χρόνια και τελείωσε φιλικά".

Προκύπτει, λοιπόν, ότι υπήρχε δυνατό παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του Γκέιτς παραιτήθηκε από τη Microsoft τον Μάρτιο του 2020, και μάλιστα αυτή η μαρτυρία ήταν που έκανε την Μελίντα Γκέιτς να αρχίσει να μελετά από τότε το θέμα του διαζυγίου.

Ο χορός των αποκαλύψεων

Η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του Γκέιτς, ήρθε μετά από την αποκάλυψη μιας σειράς παράνομων φλερτ και ανήθικων προτάσεων του ίδιου σε γυναίκες που έχουν εργαστεί στη Microsoft.

Οι New York Times αποκάλυψαν πώς ο Γκέιτς ζήτησε από δύο γυναίκες που εργάστηκαν στη Microsoft και το φιλανθρωπικό ίδρυμά του να βγουν μαζί του, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Μελίντα.

Εν τω μεταξύ, η Daily Beast αποκάλυψε ότι ο Γκέιτς ζήτησε συμβουλές γάμου από τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν κατά τη διάρκεια των δεκάδων συναντήσεών τους στο αρχοντικό του στο Μανχάταν, αξίας 77 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ 2011 και 2014.

Bill gates melinda gates

Ο Γκέιτς φέρεται να είχε πει στον Έπσταιν ότι ο γάμος του με τη Μελίντα ήταν "τοξικός".

Μάλιστα, ο Γκέιτς είχε προτείνει στον Έπσταϊν να εμπλακεί με τη φιλανθρωπική οργάνωση του ζεύγους προκειμένου να "αποκαταστήσει την εικόνα του" μετά την καταδίκη του 2008.

Φυσικά, η Μελίντα δεν έβλεπε με καλό μάτι τη φιλία του συζύγου της με τον Έπσταϊν και αποδείχτηκε ότι δεν είχε άδικο.

Η Μελίντα Γκέιτς προετοίμαζε από το 2019 το διαζύγιο

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για 27 χρόνια δεν ανέφεραν τους λόγους του χωρισμού τους, ωστόσο πηγή από το περιβάλλον τους, μιλώντας στο περιοδικό People, υποστήριξε ότι οι δυο τους ήθελαν να ενηλικιωθεί η μικρότερη κόρη τους και στη συνέχεια να ανακοινώσουν το διαζύγιο.

Bill gates melinda gates

Όταν έγινε γνωστό ότι χωρίζουν Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για "διαζύγιο δισεκατομμυρίων", αφιερώνοντας εκτενή άρθρα στο πώς θα χωριστεί η περιουσία των 130 δισ. δολαρίων.

Καθώς ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονταν στο φως, έγινε γνωστό μεταξύ άλλων ότι η Μελίντα Γκέιτς προετοίμαζε από το 2019 το διαζύγιο. Τελικά, η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς έχει γίνει ήδη πλουσιότερη κατά 3 δισ. δολάρια και έπεται συνέχεια...

Bill gates melinda gates

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα, η Cascade επενδυτική, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς, μετέφερε μετοχές από την εταιρεία Deere & Co. στην Μελίντα Γκέιτς, αυξάνοντας το συνολικό ποσό χρημάτων στον λογαριασμό της κατά 3 δισεκατομμύρια δολάρια, από την ημέρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο. H επενδυτική μετέφερε περίπου 2,24 εκατομμύρια μετοχές, αξίας 851 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αντίστοιχες κινήσεις ακολούθησαν, οι οποίες αφορούσαν σε μετοχές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Μεξικό, όπως η Cocacola, η Grupo Televisa και μετοχές αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Εθνικού Δικτύου Σιδηροδρόμων του Καναδά.

Επίσης, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εκτάρια γης, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού ράντσου του Μπάφαλο Μπιλ στο Γουαόμινγκ, το οποίο πρέπει με κάποιο τρόπο να μοιράσουν λόγω του διαζυγίου.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς διαθέτουν κοινούς λογαριασμούς δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές εταιρειών σε όλο τον κόσμο, ενώ το ζευγάρι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα πράξει και με την βίλα στη Νότια Καλιφόρνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΩΘΗΚΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ 31 Μαϊ 2023 | 20:59

Γαλλία: 65χρονος σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει τα σκυλιά του από το σπίτι του που καιγόταν

Η σύζυγος του 65χρονου, που γλίτωσε, είπε ότι εκείνος ξαναμπήκε, για να βγάλει το ή τα σκυλιά τους - Νοσηλεύεται η γυναίκα.

Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ 31 Μαϊ 2023 | 20:02

Βίντεο - ντοκουμέντο: Σκότωσε με 40 μαχαιριές την πρώην σύντροφό του επειδή τον χώρισε - Η στιγμή που την ακολουθεί

"Άγρια θηριωδία" χαρακτήρισε ο πρόεδρος του δικαστηρίου την αποτρόπαιη δολοφονία μιας 21χρονης φοιτήτριας από τον πρώην σύντροφό της.

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ 9 ΑΝΔΡΕΣ 31 Μαϊ 2023 | 19:37

Φρίκη στη Βρετανία: Ακρωτηρίαζαν και ευνούχιζαν τα θύματά τους - "Ανέβαζαν" τα βίντεο με συνδρομή

Ο "εγκέφαλος" στη Βρετανία βιντεοσκοπούσε τους ακρωτηριασμούς και αναρτούσε τα πλάνα σε έναν ιστότοπο. Οι συνδρομητές πλήρωναν για να τα βλέπουν.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 31 Μαϊ 2023 | 17:39

Hot-car deaths: Τρία μικρά παιδιά πέθαναν από θερμοπληξία μέσα σε λίγα 24ωρα- Τα είχαν ξεχάσει μέσα σε αυτοκίνητα

Πώς τρία μωρά έχασαν τη ζωή τους μέσα στα αυτοκίνητα των γονιών τους - Μέσα σε λίγες μέρες

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΧΛΙΔΗ 31 Μαϊ 2023 | 16:47

Ο βασιλικός γάμος της χρονιάς: Ο γιος της βασίλισσας Ράνιας παντρεύεται την καλλονή που του έκλεψε την καρδιά

Ο πρίγκιπας διαδόχος της Ιορδανίας Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β΄ παντρεύεται την Ράτζουα Αλ-Σάιφ στον βασιλικό γάμο της χρονιάς στην Ιορδανία

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ 31 Μαϊ 2023 | 13:48

Αιχμάλωτος της μητέρας του: 14χρονος στη Γαλλία έζησε όλη του ζωή σε πλήρη απομόνωση και σώθηκε από μια... αλλεργία

Η ιστορία εγκλεισμού ενός 14χρονου από τη μητέρα του συγκλονίζει τη Γαλλία - Υποσιτισμένος και με εύθραυστη υγεία, ο έφηβος δεν είχε βγει ποτέ από το σπίτι του μέχρι τη μέρα που έπαθε ένα αλλεργικό σοκ.

ΣΧΕΔΟΝ 10% ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΦΕΤΟΣ 31 Μαϊ 2023 | 13:21

Τουρκία: Σε νέο ιστορικό χαμηλό η ισοτιμία της λίρας έναντι του δολαρίου - Ο Ερντογάν ετοιμάζει το νέο υπουργικό συμβούλιο

Για τρίτη ημέρα απωλειών στη σειρά, η λίρα υποχώρησε σχεδόν κατά 1,5% πέφτοντας στο ιστορικό χαμηλό των 20,75 έναντι του αμερικανικού δολαρίου.

VIRAL 31 Μαϊ 2023 | 12:11

Διχάζει η Disneyland: Άνδρας υπάλληλος ντύθηκε νεραϊδούλα και υποδεχόταν τα παιδιά - "Το πάτε για χρεωκοπία"

Νέος σάλος με τη Disney και τη συμπεριληπτική επιλογή να ντύσει άνδρα υπάλληλο νεράιδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝ 31 Μαϊ 2023 | 10:06

Τουρκικά ΜΜΕ: Χάθηκαν οριστικά τα F-35 - Παζάρια Μπάιντεν σε Ερντογάν για τα F-16 μέσω... Σουηδίας [βίντεο]

Ο Μπάιντεν είπε στον Ερντογάν ότι "θέλω να μιλήσω στο Κογκρέσο για τα F-16 αλλά ζητάνε την ένταξη της Σουηδίας" ανοίγοντας το θέμα της άρσης του βέτο της Τουρκίας.

59 ΕΤΩΝ 31 Μαϊ 2023 | 10:04

Η Αμερικανίδα που είχε κατηγορήσει τον Μπάιντεν για σεξουαλική επίθεση ζήτησε ρωσική υπηκοότητα

Η Τάρα Ριντ, 59 ετών, ζητά τη ρωσική υποκοότητα και εμφανίστηκε σε βίντεο που μετέδωσε το Sputnik στο πλευρό της Ρωσίδας βουλεύτριας Μαρία Μπούτινα.

ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ 31 Μαϊ 2023 | 09:40

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί και 16 τραυματίες σε βομβαρδισμό στο Λουγκάνσκ

Τέσσσεριος νεκροί και 16 τραυματίες είναι ο απολογισμός βομβαρδισμού στο Λουγκάνσκ.

ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ 31 Μαϊ 2023 | 09:18

Αποτυχημένη εκτόξευση στρατιωτικού δορυφόρου της Βόρειας Κορέας - Συνετρίβη στη θάλασσα

Η Βόρεια Κορέα αποτυγχάνει στην προσπάθεια να θέσει στρατιωτικό δορυφόρο σε τροχιά. Συνετρίβη στα ανοικτά των δυτικών ακτών της κορεατικής χερσονήσου.

ΚΟΡΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΗΠΑ 30 Μαϊ 2023 | 22:24

Ιβάνκα Τραμπ: Καταγοητευμένη από την Ακρόπολη η κόρη του Τραμπ - "Ένιωσα δέος"

"Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού" ανέφερε η Ιβάνκα Τραμπ.