Aποκαλύψεις για τον Μπιλ Γκέις: Ο playboy "εξαφανιζόταν" με μια χρυσή Porsche για να ερωτοτροπεί με μοντέλα

Νέες αποκαλύψεις για τον Μπιλ Γκέιτς από το περιοδικό "Vanity Fair" για τις απιστίες του και το πώς άλλαζε αυτοκίνητα για να καλύπτει τα ίχνη του.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μπιλ Γκέιτς

Στον απόηχο του πολύκροτου διαζυγίου του γκουρού της Πληροφορικής και ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς με την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Μελίντα, που ανακοινώθηκε στις αρχές Μαίου, ρεπορτάζ του "Vanity Fair" καταγράφει λεπτομερώς τις φήμες που κυκλοφορούσαν στον εργασιακό του χώρο για τις απιστίες του Γκέιτς και το πώς άλλαζε αυτοκίνητα για να καλύπτει τα ίχνη του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γκέις πήγαινε στο γραφείο του με τη Mercedes του και λίγο αργότερα "εξαφανιζόταν" με μια βαμμένη χρυσή Porsche, που του έφερνε ο προσωπικός του οδηγός, για να συναντάται με γυναίκες, όπως πίστευε το προσωπικό.

"Όλοι μας υποθέταμε ότι το έκανε αυτό, όταν ήταν να βρεθεί με γυναίκες", δήλωσε στο περιοδικό ένας εργαζόμενος στη Microsoft. "Γνώριζαν ότι υπήρχαν πολλά ραντεβού εκτός του εργασιακού χώρου, που δεν περιλαμβάνονταν στην ατζέντα του".

Με την πανάκριβη Porsche, το έπαιζε playboy απολαμβάνοντας τη συντροφιά γυναικών, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς.

Ο Γκέιτς είναι μανιώδης συλλέκτης αυτοκινήτων και λατρεύει τις Porsche, πρόσφατα μάλιστα αγόρασε μια ηλεκτροκίνητη Taycan, ενώ στο παρελθόν η συλλογή του περιλάμβανε μια Porsche 911 του 1979 και μία από τις μόλις 337 Porsche 959 Sports, που είχαν κατασκευαστεί.

Τον περασμένο μήνα οι New York Times αποκάλυψαν ότι ο Γκέιτς κυνηγούσε γυναίκες υπαλλήλους του.

Ο 64χρονος Γκέις είχε ζητήσει το 2006 από μία υπάλληλο της Microsoft, το 2006, να βγουν ραντεβού, καθώς εντυπωσιάστηκε από μία παρουσίασή της: "Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, προσποιήσου ότι δεν συνέβη ποτέ" έγραψε σε ένα e-mail ο Γκέιτς στην υπάλληλο, που άκουσε τη συμβουλή του και προσποιήθηκε ότι η πρόταση για ραντεβού δεν έγινε ποτέ. Μερικά χρόνια αργότερα, ο Γκέιτς ζήτησε από μια άλλη υπάλληλο, αυτή τη φορά εργαζόμενη στο ίδρυμα Bill & Melinda Gates, να βγουν ραντεβού. Οι δυο τους βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για ένα επαγγελματικό ταξίδι, όταν της είπε: "Θέλω να σε δω. Θα ήθελες να βγεις για δείπνο μαζί μου;". Η γυναίκα είπε στους NYT ότι η προσέγγιση την έκανε να νιώθει άβολα, αλλά γέλασε με όλο αυτό το σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προ διετίας, το ΔΣ της Microsoft, προσέλαβε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ένα δικηγορικό γραφείο για τη διεξαγωγή έρευνας μετά την επιστολή μιας μηχανικού της Microsoft, που ισχυριζόταν ότι είχε σεξουαλική σχέση επί χρόνια με τον Γκέιτς. Ο τελευταίος παραιτήθηκε τον επόμενο χρόνο από το ΔΣ, αν και εκπρόσωπός του είπε ότι η απόφαση αυτή δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

H αποκάλυψη αυτή του περιοδικού "Vanity Fair" στηρίζεται σε στοιχεία που συγκέντρωσε ιδιωτικός ντεντέκτιβ ο οποίος προσελήφθη από τον κύκλο της γυναίκας του, όπως υποστηρίζουν δύο πηγές.

Το 2019, το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ξεκίνησε έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, αφού ενημερώθηκε για τις άκομψες κινήσεις του σε μία υπάλληλό του το 2000.

Τον επόμενο χρόνο ο Γκέιτς παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο ενώ η εταιρεία προσέλαβε δικηγορική εταιρεία για να εξετάσει τους ισχυρισμούς σε βάρος του.

Τέλος, το περιοδικό Vanity Fair αναφέρει ότι, ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ένα απαιτητικό αφεντικό και υποχρέωνε τους υπαλλήλους του να υπογράφουν μια "Συμφωνία μη Αποκάλυψης" (NDAs) προκειμένου να μην μιλούν σε τρίτους για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί την εταιρεία του.

Ένας άλλος υπάλληλος της Microsoft δεν επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του περιοδικού, υποστηρίζει όμως ότι "ο Μπιλ Γκέιτς είναι από τους πιο προγραμματισμένους ανθρώπους στον πλανήτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς αποφάσισαν από κοινού να λάβουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου, όπως ανακοίνωσαν στις 4 Μαίου. Σε μήνυμά του στο Twitter υποστήριζαν ότι δεν μπορούσαν να εξελιχθούν ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής τους. Αυτή ήταν η επίσημη αιτιολογία για την διάλυση του γάμου τους" όπως αναφέρουν.

Η Μελίντα Γκέιτς παίρνει εκδίκηση: Η παράνομη σχέση του Γκέιτς, οι ανήθικες προτάσεις & το τίμημα

Bill gates melinda gates

Η κρυφή σχέση του Γκέιτς με υπάλληλο της Microsoft

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε κρυφή σχέση με υπάλληλο της εταιρείας, κάτι που επιβεβαιώθηκε το 2019, όταν έφθασε στα γραφεία της Microsoft επιστολή που "αποκάλυπτε" το ειδύλλιο. Τότε ξεκίνησε άμεσα έρευνα η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός και το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft αποφάσισε ότι ο Γκέιτς έπρεπε να παραιτηθεί αφού η σχέση κρίθηκε "ακατάλληλη", όπως ανέφερε η Wall Street Journal.

Bill gates

Να σημειώσουμε εδώ ότι η σχέση αυτή έγινε πριν από 20 χρόνια, ωστόσο η επιστολή που "έκαψε"τον Γκέιτς έφτασε στα γραφεία της εταιρείας 19 χρόνια αργότερα.

Την έστειλε η ίδια η γυναίκα που είχε σχέση μαζί του.

"Η Microsoft παρέλαβε μια επιστολή στο δεύτερο μισό του 2019 στην οποία αναφερόταν ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε μια -προσωπικής φύσεως- σχέση με εργαζόμενο της εταιρείας το 2000", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Ανώτερα στελέχη φέρεται να χαρακτήρισαν την εν λόγω σχέση ως "ακατάλληλη", ζητώντας την παραίτηση του δισεκατομμυριούχου, σύμφωνα με την ίδια εκπρόσωπο.

Bill gates melinda gates

"Το περιστατικό της εκ του σύνεγγυς "γνωριμίας" επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του Μπιλ Γκέιτς, σημειώνοντας πως σημειώθηκε πριν από 20 χρόνια και τελείωσε φιλικά".

Προκύπτει, λοιπόν, ότι υπήρχε δυνατό παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του Γκέιτς παραιτήθηκε από τη Microsoft τον Μάρτιο του 2020, και μάλιστα αυτή η μαρτυρία ήταν που έκανε την Μελίντα Γκέιτς να αρχίσει να μελετά από τότε το θέμα του διαζυγίου.

Ο χορός των αποκαλύψεων

Η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του Γκέιτς, ήρθε μετά από την αποκάλυψη μιας σειράς παράνομων φλερτ και ανήθικων προτάσεων του ίδιου σε γυναίκες που έχουν εργαστεί στη Microsoft.

Οι New York Times αποκάλυψαν πώς ο Γκέιτς ζήτησε από δύο γυναίκες που εργάστηκαν στη Microsoft και το φιλανθρωπικό ίδρυμά του να βγουν μαζί του, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Μελίντα.

Εν τω μεταξύ, η Daily Beast αποκάλυψε ότι ο Γκέιτς ζήτησε συμβουλές γάμου από τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν κατά τη διάρκεια των δεκάδων συναντήσεών τους στο αρχοντικό του στο Μανχάταν, αξίας 77 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ 2011 και 2014.

Bill gates melinda gates

Ο Γκέιτς φέρεται να είχε πει στον Έπσταιν ότι ο γάμος του με τη Μελίντα ήταν "τοξικός".

Μάλιστα, ο Γκέιτς είχε προτείνει στον Έπσταϊν να εμπλακεί με τη φιλανθρωπική οργάνωση του ζεύγους προκειμένου να "αποκαταστήσει την εικόνα του" μετά την καταδίκη του 2008.

Φυσικά, η Μελίντα δεν έβλεπε με καλό μάτι τη φιλία του συζύγου της με τον Έπσταϊν και αποδείχτηκε ότι δεν είχε άδικο.

Η Μελίντα Γκέιτς προετοίμαζε από το 2019 το διαζύγιο

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για 27 χρόνια δεν ανέφεραν τους λόγους του χωρισμού τους, ωστόσο πηγή από το περιβάλλον τους, μιλώντας στο περιοδικό People, υποστήριξε ότι οι δυο τους ήθελαν να ενηλικιωθεί η μικρότερη κόρη τους και στη συνέχεια να ανακοινώσουν το διαζύγιο.

Bill gates melinda gates

Όταν έγινε γνωστό ότι χωρίζουν Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για "διαζύγιο δισεκατομμυρίων", αφιερώνοντας εκτενή άρθρα στο πώς θα χωριστεί η περιουσία των 130 δισ. δολαρίων.

Καθώς ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονταν στο φως, έγινε γνωστό μεταξύ άλλων ότι η Μελίντα Γκέιτς προετοίμαζε από το 2019 το διαζύγιο. Τελικά, η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς έχει γίνει ήδη πλουσιότερη κατά 3 δισ. δολάρια και έπεται συνέχεια...

Bill gates melinda gates

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα, η Cascade επενδυτική, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς, μετέφερε μετοχές από την εταιρεία Deere & Co. στην Μελίντα Γκέιτς, αυξάνοντας το συνολικό ποσό χρημάτων στον λογαριασμό της κατά 3 δισεκατομμύρια δολάρια, από την ημέρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο. H επενδυτική μετέφερε περίπου 2,24 εκατομμύρια μετοχές, αξίας 851 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αντίστοιχες κινήσεις ακολούθησαν, οι οποίες αφορούσαν σε μετοχές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Μεξικό, όπως η Cocacola, η Grupo Televisa και μετοχές αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Εθνικού Δικτύου Σιδηροδρόμων του Καναδά.

Επίσης, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εκτάρια γης, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού ράντσου του Μπάφαλο Μπιλ στο Γουαόμινγκ, το οποίο πρέπει με κάποιο τρόπο να μοιράσουν λόγω του διαζυγίου.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς διαθέτουν κοινούς λογαριασμούς δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές εταιρειών σε όλο τον κόσμο, ενώ το ζευγάρι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα πράξει και με την βίλα στη Νότια Καλιφόρνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 21 Μαϊ 2021 | 10:11

Τέλος εποχής για τον Internet Explorer τον Ιούνιο του 2022 - Η Microsoft τον βγάζει στη "σύνταξη"

Η Microsoft ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2022 ως ημερομηνία λήξης της ζωής του προγράμματος πλοήγησης Internet Explorer

Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ 18 Μαϊ 2021 | 07:45

Η Μελίντα Γκέιτς παίρνει εκδίκηση: Η παράνομη σχέση του Γκέιτς, οι ανήθικες προτάσεις & το τίμημα

Η άνοδος και η πτώση του τέλειου ζευγαριού: Η κατ' εξακολούθηση απιστίες του Μπιλ Γκέιτς, οι ανάρμοστες σχέσεις μέσα στη Microsoft και η εκδίκηση της Μελίντα.

ΘΑ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ SHENZHOU-12 16 Ιουν 2021 | 09:46

Η Κίνα στέλνει τρεις αστροναύτες στον υπό κατασκευή διαστημικό της σταθμό

Οι τρεις αστροναύτες, όλοι τους άνδρες, 56, 54 και 45 ετών, θα αναχωρήσουν για τον σταθμό από τη βάση Τζιουτσουάν, στην έρημο Γκόμπι.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ 16 Ιουν 2021 | 08:52

Microsoft: Τα Windows 10 θα αποσυρθούν το 2025

Η Microsoft προετοιμάζεται να ανακοινώσει μέσα στον Ιούνιο μια νέα μείζονα αναβάθμιση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος Windows 10.

«ANOTHER BRICK IN THE WALL» 16 Ιουν 2021 | 08:21

Ρότζερ Γουότερς: "Αντε γ@@ου, αποκλείεται" - Η απάντηση στον Ζούκερμπεργκ που του ζήτησε το τραγούδι για διαφήμιση

Ο Ρότζερ Γουότερς αποκάλυψε ότι η πρόταση αυτή συνοδευόταν με ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, ωστόσο ο ακτιβιστής καλλιτέχνης δεν θα δεχόταν με τίποτα κάτι τέτοιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 16 Ιουν 2021 | 07:58

Κίνα: Το βίντεο με τις νυχτερίδες στο εργαστήριο της Γουχάν, που πυροδότησε νέες θεωρίες για την προέλευση του κορονοϊού

Τι συνέβη στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν; Οι μελέτες με ζωντανές νυχτερίδες και τα σενάρια για τη "γέννηση" του κορονοϊού.

ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΠΑΛΟΝΙΩΝ 16 Ιουν 2021 | 07:05

Αναβρασμός στο Μεσανατολικό: Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Γάζα [εικόνα - βίντεο]

Νέους βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο ισραηλινός στρατός, προχωρώντας σε αντίποινα για την χρήση μπαλονιών από τον παλαιστινιακό θύλακα προς τα εδάφη του Ισραήλ.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 16 Ιουν 2021 | 00:19

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Στην Καλιφόρνια θα δικαστεί για πέντε βιασμούς

Αν καταδικαστεί στο Λος Άντζελες, ο Χάρβεϊ Γουάινστιν ενδέχεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ 15 Ιουν 2021 | 23:06

Αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση Μπάιντεν - Πούτιν: Θα διαρκέσει 5 ώρες σε βίλα της Γενεύης, αλλά χωρίς φαγητό

Ένδειξη της τεταμένης σχέσης Μπάιντεν και Πούτιν, το γεγονός ότι δεν θα παρατεθεί κανένα γεύμα και θα δώσουν ξεχωριστές συνεντεύξεις Τύπου.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 15 Ιουν 2021 | 22:50

Σύνοδος ΕΕ-ΗΠΑ: Ανάγκη βιώσιμης αποκλιμάκωσης στην Αν. Μεσόγειο - Στόχος η συνεργασία με μια "δημοκρατική" Τουρκία

Η πρώτη Σύνοδος ΕΕ-ΗΠΑ από το 2014 και η πρώτη επίσκεψη Αμερικανού προέδρου στα θεσμικά όργανα της ΕΕ από το 2017. Τα συμπεράσματα για Αν. Μεσόγειο και Τουρκία.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 15 Ιουν 2021 | 20:05

Κορονοϊός - Αποκάλυψη Sky News: Σάλος για βίντεο με νυχτερίδες σε κλουβιά στο εργαστήριο της Ουχάν

Πρόσφατα βίντεο δείχνουν ότι το Ινστιτούτο ιολογίας του Ουχάν μελέτησε ζωντανές νυχτερίδες στο εργαστήριό του.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ 15 Ιουν 2021 | 18:10

Περσεβάλ Γκετ: 12χρονος Γάλλος έγινε ένας από τους νεαρότερους πολίτες στην Ευρώπη που εμβολιάζεται

Με ειδικές βελόνες για παιδιά, η Γαλλία άρχισε τον εμβολιασμό των 12χρονων - "Το ήθελα να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα", δήλωσε η μητέρα του