X

Τραγωδία με τουρίστρια στη Νάπολη: Αγαλμα έπεσε από μπαλκόνι και τη σκότωσε - Ερευνα αν το έριξαν παιδιά [βίντεο]

Μια 30χρονη τουρίστρια πέθανε στη Νάπολη, όταν χτυπήθηκε από άγαλμα που έπεσε από μπαλκόνι.

Γράφει: TheToc team

Μία γυναίκα 30 ετών που περπατούσε την Κυριακή στην περιοχή Quartieri Spagnoli, η οποία είναι από τις πιο δημοφιλείς στη Νάπολη, σκοτώθηκε, όταν ένα άγαλμα έπεσε από μπαλκόνι και τη χτύπησε στο κεφάλι. Γίνεται έρευνα αν το άγαλμα το έριξαν παιδιά και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί οι γονείς τους.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου την Τετάρτη, άφησε την τελευταία της πνοή.

Το χτύπημα από το άγαλμα της προκάλεσε βαριές εγκεφαλικές κακώσεις.

Η στιγμή του δυστυχήματος καταγράφηκε σε βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη Κιάρα περπατούσε σε μια από τις πιο διάσημες περιοχές της Νάπολης, πριν κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο για να πάρει την πτήση της επιστροφής στο σπίτι, όταν χτυπήθηκε από το άγαλμα.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Πάντως, ως πιθανότερο σενάριο εξετάζεται το άγαλμα να το έριξαν δύο παιδιά.

Ήδη οι ιταλικές αρχές συνέλαβαν τους γονείς των δύο παιδιών και τους απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η 30χρονη με καταγωγή απο την Πάδοβα εργαζόταν ως μάνατζερ για την Prada και σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn διαχειριζόταν 15 καταστήματα της διάσημης φίρμας στη Γαλλία, το Μονακό και το Βέλγιο.