Follow us

Ο γάμος του πλουσιότερου Ινδού: Η σέξι εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ, ο Γκέιτς με νέα φίλη και το ρολόι που ζήλεψε ο Ζάκερμπεργκ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ινδία και η σύζυγός του τήρησαν στο ακέραιο την υπόσχεσή τους για ένα αξέχαστο τριήμερο pre-wedding πάρτι απόλυτης χλιδής.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Είχαν υποσχεθεί στους καλεσμένους να κάνουν το πιο φαντασμαγορικό τριήμερο pre-wedding πάρτι μέσα στη χλιδή, ενόψει του γάμου του μικρότερου γιου τους. Ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Μουκές Αμπάνι, ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ινδία, και η σύζυγός του, η 60χρονη Νίτα, τήρησαν στο ακέραιο την υπόσχεσή τους. Φημολογείται ότι το τριήμερο τους κόστισε περίπου 140 εκατομμύρια ευρώ.

Ελέφαντες, αιλουροειδή, ερπετά, μίνι σαφάρι, επισκέψεις και events σε παραδοσιακούς ναούς που η οικογένεια είχε ανακαινίσει και διακοσμήσει ειδικά για την περίσταση, τόνοι πυροτεχνημάτων, δεκάδες μουσικές σκηνές, άφθονο παραδοσιακό φαγητό, απ΄όλα είχαν οι τελετές και όλα αυτά με τους ισχυρούς καλεσμένους να τηρούν με χαμόγελο τον ενδυματολογικό κώδικα που τους είχε ευγενικά επιβληθεί.

Ο γάμος του πλουσιότερου Ινδού: Η σέξι εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ, ο Γκέιτς με νέα φίλη και το ρολόι που ζήλεψε ο Ζάκερμπεργκ
Η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, φωτογραφήθηκε με έναν από τους 200 ελέφαντες που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους 1.000 καλεσμένους.

Η πρόσκληση των εννέα σελίδων που είχαν λάβει, δεν άφηνε άλλωστε καμία απορία αναπάντητη. Όσο για τα παραδοσιακά, χρυσοποίκιλτα ενδύματά τους, περίμεναν τους καλεσμένους στα δωμάτιά τους.

Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και βασικού διεκδικητή του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα Τραμπ, παραβρέθηκε στο τριήμερο πάρτι με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ και την κόρη τους, Αραμπέλα.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Το ζεύγος Κούσνερ - Τραμπ με την κόρη τους.
ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Η Ιβάνκα Τραμπ ντυμένη σαν Ινδή πριγκίπισσα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ με τη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν, απόλυτα ενσωματωμένοι ενδυματολογικά.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Τίμησαν τον γιο του δισεκατομμυριούχου Αμπάνι φορώντας παροδιασιακές ενδυμασίες με ιδιαίτερες πινελιές.

Το ζεύγος Ζάκερμπεργκ - Τσαν εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από τα όσα είχαν προβλέψει οι διοργανωτές, αλλά και από ένα πολύ ξεχωριστό αξεσουάρ που φορούσε στο χέρι του ο γαμπρός.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Το pre-wedding πάρτι ήταν τριήμερο οπότε και οι ευκαιρίες για διαφορετικές, λαμπερές εμφανίσεις των καλεσμένων ήταν αρκετές.

Το πολυτελές αντικείμενο που άφησε άφωνο τον ιδρυτή του Facebook και επικεφαλής της Meta, δεν ήταν άλλο από ένα περίτεχνο ρολόι χειρός στολισμένο με πολυτελείς λίθους και θέμα τα ψάρακια Koi.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Το ρολόι που άφησε άφωνο τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τη στιχομυθία του μελλόνυμφου και του εντυπωσιασμένου, με το ρολόι μάρκας Richard Mille του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, Ζάκερμπεργκ.

"Ξέρετε, ποτέ δεν ήθελα να έχω ένα ρολόι, αλλά τώρα που το είδα αυτό, σκέφτομαι ότι τα ρολόγια είναι τελικά πολύ cool" ακούγεται να λέει ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ στον 28χρονο Ανάντ Αμπάνι.

Στο τριήμερο πάρτι παραβρέθηκε και ο Μπιλ Γκέιτς με τη σύντροφό του Πόλα Χαρντ.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Ο Μπιλ Γκέιτς με τη σύντροφό του Πόλα Χαρντ.

Κάθε γάμος τέτοιου βεληνεκούς είναι ευκαιρία για επαφές ώστε να μπουν οι βάσεις για μελλοντικές επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Το ζεύγος Γκέιτς - Χαρντ με ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο της Ινδίας, τον υπουργό Παιδείας, και τη σύζυγό του, σε πλήρη ενδυματολογική αρμονία.

Η συναυλία της Ριάνα

Όπως είχε προαναγγελθεί, στον γάμο ήταν προσκεκλημένη και η ποπ σταρ Ριάνα που τραγούδησε και διασκέδασε τους καλεσμένους έναντι αδράς αμοιβής που λέγεται ότι πλησίαζε τα 6 εκατ. ευρώ.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Η Ριάνα κάνοντας μια πόζα πριν ενδυθεί τα παραδοσιακά ινδικά φορέματα.

Το ζευγάρι, έκανε την εμφάνισή του με μια άμαξα που την έσερναν λευκά άλογα.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Πυροτεχνήματα και εν γένει η απόλυτη χλιδή των εκδηλώσεων αφήνουν πολλές προσδοκίες για το τι θα ακολουθήσει στο πάρτι του γάμου που θα διοργανωθεί μετά την τελετή του γάμου σε πέντε μήνες.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Ο Ανάντ Αμπάνι και η Ραντίκα Μέρτσαντ θα παντρευτούν στις 12 Ιουλίου.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Ο μικρότερος γιος του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ινδία, με τους γονείς του.

Ποια είναι η δυναστεία των Αμπάνι

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας και ο δέκατος πλουσιότερος στον κόσμο, ο Μουκές Αμπάνι διευθύνει την Reliance Industries (αξίας 110 δισεκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με το Forbes), η οποία έχει συμφέροντα στους τομείς της ενέργεια, των τηλεπικοινωνιών, του λιανεμπορίου και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ενώ σχεδιάζει επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Ο Μουκές Αμπάνι με τη μέλλουσα νύφη του.

Ο τεράστιος επιχειρηματικός όμιλος ιδρύθηκε από τον πατέρα του Μουκές, Ντιρουμπάι Αμπάνι το 1966.

ΙΝΔΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Μέλλουσα πεθερά και μέλλουσα νύφη.

Τα τρία παιδιά του Αμπάνι κατέχουν θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Reliance από τον Αύγουστο του 2023. Ο μελλοντικός γαμπρός και ο μικρότερος γιος του Μουκές, ο Ανάντ Αμπάνι ασχολείται με τις δραστηριότητες του ομίλου στον τομέα της ενέργειας.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ 10 Ιουν 2024 | 19:01

Αιώνια αγάπη: Στα 20 πολέμησε στην Απόβαση της Νορμανδίας, στα 100 επέστρεψε σαν ήρωας για να παντρευτεί την αγαπημένη του

Στη Νορμανδία όπου τιμήθηκαν τα 80 χρόνια από την Απόβαση, έγινε κι ένας πολύ ξεχωριστός γάμος.

ΤΟ BRIDAL LOOK ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 10 Ιουν 2024 | 06:31

Royal γάμος στην Αγγλία: Το νυφικό με την τρύπα στην πλάτη, οι μπλε νυφικές γόβες και η low key εμφάνιση της Ευγενίας

Βασιλικός γάμος με κουμπάρο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και καλεσμένη την Ευγενία που φόρεσε ένα ακατάλληλο για την επίσημη περίσταση φόρεμα.

ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ 09 Ιουν 2024 | 15:45

Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε 38χρονη λίγες ώρες μετά τον γάμο της αδερφής της

Πέθανε 38χρονη στα Χανιά λίγες ώρες μετά τον γάμο της αδερφής της.

ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ 08 Ιουν 2024 | 13:17

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Γιορτάζει 10 χρόνια γάμου - Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο με τη Λίνα Πρίτζου [βίντεο]

"10 χρόνια..." έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τον ευτυχές γεγονός, με τους φίλους του στο Instagram να σπεύδουν να του ευχηθούν κάθε υγεία κι ευτυχία.

ΟΛΗ Η ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 07 Ιουν 2024 | 16:36

Ο πιο περιζήτητος εργένης της αγγλικής αριστοκρατίας παντρεύτηκε: Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και η απουσία της Κέιτ

Μόνος στον γάμο του κουμπάρου του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ - Το ιβουάρ νυφικό με πέπλο μήκους έξι μέτρων και η τιάρα που είναι οικογενειακό κειμήλιο

ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΛΑΝΑ 07 Ιουν 2024 | 12:35

Γάμος Γιάννη Παπαμιχαήλ: Τα αποκλειστικά πλάνα από τον γάμο του στην Πινακοθήκη και οι επίσημες φωτογραφίες

Τα εσωτερικά πλάνα από τον γάμο του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην Πινακοθήκη Πειραιά και οι επίσημες φωτογραφίες τους.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ 07 Ιουν 2024 | 06:35

Η "εντολή" της βασίλισσας Ελισάβετ προς την Νταϊάνα: Τι της ψιθύρισε πάνω στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Σαράντα τρία χρόνια μετά τον γάμο της Νταϊάνα με τον Κάρολο, αποκαλύφθηκε τι της ψιθύρισε η βασίλισσα Ελισάβετ στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ MEGA 05 Ιουν 2024 | 19:36

Γαμήλιο γλέντι στην Παιανία: Τα "ύποπτα" τρόφιμα που έσπειραν γαστρεντερίτιδα στους καλεσμένους - Ήταν πολλή ώρα στον ήλιο [Βίντεο]

Τουλάχιστον 50 ήταν τα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης στους 254 καλεσμένους, με ορισμένους να καταγγέλλουν πως είδαν τα φαγητά του μπουφέ εκτεθειμένα στον ήλιο για πολλή ώρα...

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ 05 Ιουν 2024 | 15:00

Η Ματσούκα ποζάρει με αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα και αποκαλύπτει: "Εγώ πλησίασα πρώτη τον Πέτρο - Είμαι υπεράνω χρημάτων..."

Η Δήμητρα Ματσούκα ποζάρει με one shoulder αρχαιοελληνικό φόρεμα με μεγάλο άνοιγμα που τόνισε τα καλλίγραμμα πόδια της και τονίζει ότι είναι υπεράνω χρημάτων.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ 05 Ιουν 2024 | 06:44

O royal γάμος της Θεοδώρας στην Αθήνα: Η Cartier τιάρα, το ρομαντικό bridal look και το χαμένο νυφικό της μητέρας της

Η Cartier τιάρα που δεν επιτρεπόταν να φορέσουν η Φλορ, η Μπλάτνικ και η Σαντάλ και το ενδεχόμενο η Θεοδώρα να επιλέξει το "χαμένο" νυφικό της Άννας Μαρίας.

ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΔΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 05 Ιουν 2024 | 06:22

Η πιο κομψή καλεσμένη σε γάμο η Σιένα Μίλερ: Το slip dress στην πιο καλοκαιρινή απόχρωση και ο cool τρόπος που το συνδύασε

Η Σιένα Μίλερ παραδίδει μαθήματα μόδας σε κάθε εμφάνισή της - Το κομψό slip dress που φόρεσε ως καλεσμένη σε μεσημεριανό γάμο στην εξοχή.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ 04 Ιουν 2024 | 18:58

Παντρεύεται ο πάμπλουτος "κολλητός" του Γουίλιαμ και του Χάρι: Ποιος θα είναι τελικά ο κουμπάρος και ποιος δεν θα πάει...

Ο νονός του πρίγκιπα Τζορτζ και του Άρτσι, Χιου Γκρόσβενορ, παντρεύεται την Ολίβια Χένσον και τα δύο αδέρφια προσκλήθηκαν στον γάμο

11 ΑΤΟΜΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 04 Ιουν 2024 | 16:28

Εφιάλτης το γλέντι γάμου στην Παιανία: 50 κρούσματα γαστρεντερίτιδας, λέει ο ΕΟΔΥ - 11 καλεσμένοι στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ σε τραπέζι γάμου στην Παιανία καταγράφηκαν 50 κρούσματα γαστρεντερίτιδας.