
Στο Δικαστήριο της Αβινιόν, από τις 2 Σεπτεμβρίου ξετυλίγεται η αδιανόητη δίκη για τη χημική υποταγή και σεξουαλική κακοποίηση της Ζιζέλ Πελικό. Οι προεκτάσεις όμως αυτής της πρωτοφανούς για τα δικαστικά χρονικά της Γαλλίας υπόθεσης είναι σοκαριστικές.
Εκτός από την παράλληλη φρίκη με τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μιας άλλης γυναίκας, της Σελιά Μαρεσάλ, από τον σύζυγό της που θεωρεί "μέντορά" του τον βασικό κατηγορούμενο, Πελικό, μια άλλη διάσταση προκαλεί σοκ.
"Λες ψέματα!"
Η Καρολίν Νταριάν, κόρη του ζευγαριού θύματος και θύτη, κατηγορεί τον πατέρα τη ότι την έχει βιάσει. Η 45χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί τα ίδια με τη μητέρα της. Το γεγονός ότι δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία εκτός από τις δύο φωτογραφίες που της έδειξε η Αστυνομία. Στις φωτογραφίες αυτές, η Καρολίν φορά τα εσώρουχα της μητέρας της, είναι ξαπλωμένη στο πλάι και μοιάζει να κοιμάται.
Η κόρη του Ντομινίκ Πελικό όμως, ισχυρίζεται ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο πατέρας της την είχε υποβάλει σε "χημική υποταγή", δηλαδή ότι την είχε ναρκώσει, όπως έκανε επανειλημμένα με τη μητέρα της.

Μέσα στη δικαστική αίθουσα διαμείφθηκε μια θλιβερή στιγμή με τον πατέρα να επιμένει: "Δεν σε άγγιξα ποτέ, δεν σε νάρκωσα ποτέ, ούτε σε βίασα" και την κόρη να του απαντά με μια κραυγή απόγνωσης: "Λες ψέματα!"
Λίγο μετά, η Καρολίν βγήκε από τη δικαστική αίθουσα λέγοντας "πάω να κάνω εμετό!"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr