«Μετά το τέλος των γυρισμάτων της πέμπτης σεζόν του "Homeland" στο Βερολίνο, πήγα στο νησί της Λέσβου για να περάσω λίγο χρόνο με τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (IRC). Πήγα μαζί τους για να στηρίξω τους πρόσφυγες οι οποίοι αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα της τρομοκρατίας και του πολέμου που εγώ έχω δει μόνο στην οθόνη».
Τα λόγια του Saul, πρωταγωνιστή του "Homeland" και κατά κόσμο Mandy Patinkin, ακούγονται σε όλο τον πλανήτη, μέσα από το βίντεο της οργάνωσης IRC.
«Απλά δεν το καταλαβαίνω. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι σε τόσες πολλές χώρες μπορούν να φοβούνται αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν τόσο πολύ. Που έχουν τόσο πολύ ανάγκη, που είναι σε απόγνωση και το μόνο που ζητούν είναι ελευθερία, δικαιοσύνη. Απλά καλωσορίστε τους» καταλήγει ο διάσημος ηθοποιός.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr