Η ελληνική χορτόπιτα κατακτά τη Νέα Υόρκη

Ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο που ξεχωρίζει για την απλότητά του, η χορτόπιτα, κατακτά τη Νέα Υόρκη, με τη βοήθεια της Ελληνίδας σε Νταϊάν Κόχιλα

|
SHARE THIS
0
SHARES

Οκτώ διαφορετικά χόρτα, φρέσκο παρθένο ελαιόλαδο και φρεσκοανοιγμένο φύλλο ήταν όλα όσα χρειάζονταν η βραβευμένη Καριωτίνα σεφ Νταϊάν Κόχιλα, για να στήσει μια παραδοσιακή χορτόπιτα και να ξετρελάνει τον συντάκτη των New York Times Μαρκ Μπίτμαν.

Η Κόχιλα, που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, την Αθήνα και την αγαπημένη της Ικαρία, έφτιαξε ένα αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο, που σφράγισε μέσα στα χειροποίητα φύλλα του, όλα τα αρώματα της Μεσογείου.

Απολαύστε το!

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook