Ο Άγιος Βασίλης φέρνει τα δώρα σας από τα Cellier

40 χρόνια τώρα, τα καλύτερα δώρα που φέρνει ο Άγιος Βασίλης, έχουν τη σφραγίδα των Cellier.

SHARE THIS
0
SHARES

Οι λάτρεις του καλού κρασιού, έχουν επιβραβεύσει χρόνια τώρα τα Cellier, για την επιμονή, τη συνέπεια και την εξέλιξη του οινικού κόσμου στο χρόνο. Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι σαράντα χρόνια στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης του οινόφιλου κοινού, που παραμένει σταθερά απαιτητικό στις γευστικές του προτιμήσεις – και όχι μόνο!

Αυτό εξάλλου το κοινό είναι που μετέτρεψε σε παράδοση την επιλογή των δώρων για κάθε σημαντική στιγμή, από τον ετήσιο κατάλογο Cellier, ο οποίος παραμένει κάθε φορά πρωτότυπος, με φαντασία, δημιουργικότητα και νέες προτάσεις που συγκινούν και τον πιο απαιτητικό και «ψαγμένο» φίλο της γεύσης και του γκουρμέ, που αναζητά την υπεραξία της ποιότητας σε κάθε του βήμα!

 

Έτσι και φέτος, ο κατάλογος δώρων Cellier 2015 διατηρεί την παραδοσιακή επιλογή κρασιών από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές χώρες, αλλά στηρίζει και αναδεικνύει τον Ελληνικό αμπελώνα, διαλέγοντας για σας και τους αγαπημένους σας τους καλύτερους παραγωγούς, τις καλύτερες γεύσεις, τα καλύτερα αποστάγματα. Και δεν μένει μόνο εκεί: προσθέτει στις συνθέσεις κρασιών του, μοναδικά τοπικά προϊόντα που προέρχονται από μικρές ελληνικές μονάδες, σχεδόν χειροποίητα delicatessen, κάθε ένα ιδανικά συνδυασμένο για να δένει γευστικά με την επιλογή σας.

Και φυσικά, οι επιλογές δεν περιορίζονται στα κρασιά: μπορείτε να διαλέξετε εκλεκτά ποτά, σαμπάνιες και γκράπες, σε καλαίσθητους δίσκους, καλάθια και χειροποίητες συσκευασίες, συνοδευόμενα από γευστικούς πειρασμούς, όπως σάλτσες τρούφας, πάστες αγκινάρας, αυγοτάραχο, σοκολάτες Valhrona, μαρμελάδες και πατέ χειροποίητα, όλα ανάλογα με το πόσο θέλετε να εισάγετε στις γκουρμέ γεύσεις ή απλά, να ευχαριστήσετε και να εντυπωσιάσετε τους εκλεκτούς παραλήπτες των δώρων σας!

 

Γιατί τελικά, αυτό είναι που εκφράζει τα Cellier: η ικανότητα να ενώνει διαφορετικούς κόσμους, με παράδοση, ποιότητα και συνέπεια, φέρνοντας κοντά σας τους παραγωγούς από κάθε γωνιά της γης, φροντίζοντας να απολαμβάνετε τα αποστάγματα που με υπομονή και χρόνο ωρίμασαν για σας, παρουσιάζοντας με τον πιο κομψό και εκλεπτυσμένο τρόπο όλα όσα θέλετε να πείτε με το δώρο στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας περίγυρο.

Κι επειδή το καλό κρασί για τα Cellier είναι τέχνη, και φέτος η οινική τέχνη που παρουσιάζουν τα Cellier συνδέεται με την καλλιτεχνική φύση του ζωγράφου Κορνήλιου, που παρουσιάζει μέσα από 10 μοναδικούς πίνακες, σχεδόν «ζωντανούς» χάρη στην έντονη χρωματική παλέτα του καλλιτέχνη, τον δικό του οινικό, αισιόδοξο κόσμο. Οι πίνακες, που διατίθενται μέσω των Cellier προσφέρουν χαρά και στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ελπίδα, καθώς μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα προσφερθεί σε αυτό.

Καλή γευστική περιήγηση λοιπόν, είτε στα καταστήματα Cellier, είτε στο www.cellier.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook