Το καθάρισμα μιας αγκινάρας είναι για πολλούς δύσκολη υπόθεση.
Ομως υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το πετύχουμε, γρήγορα και εύκολα.
Ενας από αυτούς είναι να κόψουμε με το μαχαίρι τις άκρες από τα υπόλοιπα φύλλα, έπειτα να τις κόψουμε στα δύο και να βγάλουμε το χνούδι τους από μέσα.
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να βάλουμε τις καθαρισμένες αγκινάρες σε ένα μπολ με λεμόνι και παγωμένο νερό, έτσι ώστε να μη μαυρίσουν.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr