Πώς τρως; Αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σου

Η γλώσσα του σώματος, ο τρόπος συμπεριφοράς, οι επιλογές στο τραπέζι και οι γενικότερες συνήθειες ενός ανθρώπου «μιλάνε» για αυτόν...

pws-trws-apokaluptei-ton-xaraktira-sou
SHARE THIS
0
SHARES

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους ο τρόπος που τρώει ένας άνθρωπος και οι συνήθειές του στο τραπέζι αποκαλύπτουν όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για εκείνον και φυσικά όσα δε σου λέει. Δώσε προσοχή και μάθε ότι...  

  • - Όποιος δοκιμάζει κάτι που φοβάται να φάει, θα δοκιμάσει πολλά ακόμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι διασκεδαστικοί. Μοιράσου μαζί τους εμπειρίες.
  • - Όποιος δεν σταματάει να παραγγέλνει ορεκτικά και συνοδευτικά πιάτα θέλει να τα ξέρει όλα! Ακόμα και πώς βάζεις μπουγάδα.Δεν είναι σίγουρα και ο ευκολότερος άνθρωπος για να τα βγάλεις πέρα μαζί του. 
  • -Όποιος θέλει να ξέρει τι θα φάει όλη η παρέα πριν αποφασίσει να παραγγείλει ο ίδιος, τότε δεν είναι σίγουρος για όσα επιλέγει και προφανώς είναι και κουραστικός ως άνθρωπος.
  • -Όποιος μασάει με το στόμα ανοιχτό δεν τον ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι και οι κανόνες. Πιστεύει ότι πολύ καλύτερος και ανώτερος από τους άλλους.
  • -Όποιος είναι αγενής με τον σερβιτόρο και γενικότερα τους υπαλλήλους ενός εστιατορίου απλά δεν υπάρχει λόγος να ανήκει στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Και αυτό το σημείο δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.
  • -Όποιος περιποιείται τα μέλη της παρέας του, φροντίζει τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή και θέλει όλοι να περάσουν καλά, απλά είναι εκείνος που θέλουν όλοι για φίλο γιατί τον νοιάζουν οι άνθρωποι που συναναστρέφεται..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook