Ποια είναι η αντίδραση του ουρανίσκου σας όταν διαβάζετε τα δύο παρακάτω υλικα;
Φράουλες – τυρί κρέμα ή κατίκι
Πυροτεχνήματα έτσι; Που να τα δοκιμάσετε στην παρακάτω συνταγή...
1 φλιτζ. του τσαγιού φράουλες, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες 1 κουτ. της σούπας ζάχαρη 1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε φέτες διαγώνια 110 gr τυρί κρέμα ή κατίκι (ή γενικά ότι τυρί επιθυμείτε που αλοίφεται) 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. τσαγιού βαλσαμικό ξύδι ¼ φλιτζ. του τσαγιού ψιλοκομμένο βασιλικό Φρεσκοτριμμένο πιπέρι | ||
Ανακατέψτε τις φράουλες με τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Απλώστε το τυρί κρέμα σε κάθε φέτα της μπαγκέτας και προσθέστε από πάνω μια κουταλιά της σούπας φράουλες. Ραντίστεμε το λάδι και το βαλσάμικο και τελειώστε με τα ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού και το φρασκοτριμμένο πιπέρι.
Καλή απόλαυση!
Πηγή: annies-eats.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr