Αυτό το μωρό-βίδρα, τους έχει πάρει τα μυαλά! [video]

Οταν ένας περαστικός βρήκε τη μικρούλα ενυδρίδα σε παραλία της Καλιφόρνια, ήταν μόλις μιας εβδομάδας. Οι άνθρωποι στο ενυδρείο έδωσαν μάχη για να τη σώσουν.

auto-to-mwro-bidra-tous-exei-parei-ta-muala-video
SHARE THIS
0
SHARES

Ο περαστικός άκουσε τη μικρή βίδρα να κλαίει, καθώς περπατούσε κατά μήκος μιας ακτής σε παραλία στην Καλιφόρνια. Ηταν μιας εβδομάδας και ζύγιζε μόλις πάνω από δύο κιλά.

Οδηγήθηκε στο Monterey Bay Aquarium, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν μακριά από τη μητέρα της για τουλάχιστον 16 ώρες. Η κατάστασή της ήταν κρίσιμη, και το προσωπικό του ενυδρείου χρειάστηκε τέσσερις εβδομάδες για τη σταθεροποίηση της.

Τους έχει πάρει τα μυαλά και οι ειδικοί, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να περιθάλψουν την αξιαγαπήτη βίδρα.

Την τάιζαν με μπιμπερό.

 

Της πήραν παιχνίδια!

 

Επί του παρόντος το όνομα της βίδρας είναι «κουτάβι 681» και έχει μεταφερθεί μεταφερθεί στο Shedd Aquarium, στο Σικάγο. Είναι ακόμα μικροσκοπική καθώς ζυγίζει μόλις έξι κιλά, αλλά είναι καλά.

 

Την 24ωρη φροντίδα του «κουταβιού» κατέγραψαν οι άνθρωποι του ενυδρείου. Εξι ως οκτώ ειδικοί εργάζονται σε ένα κυκλικό ωράριο για να βεβαιωθούν ότι το μικρό, λαμβάνει συνεχή φροντίδα.

 

Προς το παρόν δεν θα μπει στην παρέα με άλλες βίδρες καθώς πρέπει να μάθει πως να τρώει μόνη της. Οι ειδικοί θα τη βοηθήσουν ακόμη και να μάθει να ρυθμίζει τη θερμοκρασία της, κάτι που κάνουν οι βίδρες μπαίνοντας και βγαίνοντας στο νερό.  

ΠΗΓΗ: washingtonpost.com

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook