Συγκλονιστικό: Κι αν το σκυλί που μόλις εγκαταλείψατε ήταν το παιδί σας;

Eνα συγκλονιστικό βίντεο με ένα σαφές μήνυμα προς όλους: Αν σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο, ξανασκεφτείτε το. Δεν είναι παιχνίδι, είναι σοβαρή απόφαση.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Ενα βίντεο – γροθιά στο στομάχι για όλους μας. Σκεφτείτε ότι αποφασίζετε να υιοθετήσετε ένα σκυλί αλλά στην πορεία σκέφτεστε ότι κάνατε λάθος. Αποφασίζετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του. Οτι δεν είστε διατεθειμένοι να του δώσετε την προσοχή που έχει ανάγκη και δεν μπορείτε να τον δείτε ως μέλος της οικογένειάς σας. Και πηγαίνετε στο δάσος για να το εγκαταλείψετε.

Σκεφτείτε τώρα ότι αυτό που εγκαταλείψατε στο δάσος είναι το παιδί σας. Γιατί όσοι αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο, πρέπει να το νιώσουν σαν παιδί τους.

Θα εγκαταλείπατε ποτέ ένα παιδί στο δάσος; 

Η εταιρεία παραγωγής DeadLens Pictures από την Ουγγαρία δημιούργησε ένα συγκινητικό βίντεο το οποίο πρέπει να δουν όλοι όσοι έχουν σκοπό να υιοθετήσουν κάποιο κατοικίδιο.

Ονομάζεται «Το δώρο» (Gift) και παρουσιάζει μια οικογένεια που υιοθετεί ένα παιδί. Στην αρχή είναι όλα ιδανικά αλλά λίγες μέρες αργότερα όλα αλλάζουν…

Το βίντεο ανέβηκε πριν από λίγες μέρες και έχει γίνει viral με 1.403.943 προβολές!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook