Γιαπωνέζικες κούκλες του σεξ "τρομακτικά" αληθινές

Αυτές οι κούκλες του σεξ από την Ιαπωνία είναι τόσο ρεαλιστικές που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε... Κοστίζουν πάνω από 1.000 ευρώ η μία και κάνουν τρελές πωλήσεις!

SHARE THIS
0
SHARES

H νέα μεγάλη επιτυχία της βιομηχανίας του σεξ, είναι αυτές οι κούκλες. Οι νέες ιαπωνικές κούκλες σεξ, που είναι τόσο ανησυχητικά “ζωντανές”, που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε.

Οι κούκλες αυτές πωλούνται με την ονομασία «Dutch Wives», που είναι ένας αρχαϊκός ιαπωνικός όρος για τις κούκλες του σεξ, στην τιμή των 1.500 δολαρίων η καθεμία. Και οι πωλήσεις τους έχουν εκτοξευθεί.

Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και τα μάτια και τα μαλλιά τους φαίνονται σαν αληθινά.

Οι κούκλες έχουν αρκετά εύπλαστες κινούμενες αρθρώσεις, που σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε στάση θέλει ο ιδιοκτήτης τους.

Φτιάξτε τη δική σας

Οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν την κούκλα σύμφωνα με τα γούστα τους, επιλέγοντας το χρώμα των μαλλιών και το μέγεθος του στήθους ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, να επιλέξουν ακόμα και τα ρούχα που θα φορούν (άτακτη νοσοκόμα, σέξι γραμματέας κ.λπ).

Η εταιρεία που τις παράγει, αναφέρει στις διαφημίσεις της ότι οι πελάτες της δεν θα θέλουν αληθινή γυναίκα ποτέ ξανά.

Για τους περισσότερους άνδρες, το να γνωρίσουν το κορίτσι των ονείρων τους απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά η εταιρεία αυτή υπόσχεται να το αφήσει έξω από την πόρτα του σε λίγες μέρες.

Δυστυχώς, θα είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ.
 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook