Σούπερ διαγωνισμός από το Disney XD για τους μικρούς μας φίλους!

Το Disney XD γιορτάζει τα νέα επεισόδια του «Ο Πόλεμος των Άστρων-Οι Επαναστάτες», προσκαλώντας τους μικρούς θεατές σε έναν νέο συναρπαστικό διαγωνισμό.

souper-diagwnismos-apo-to-disney-xd-gia-tous-mikrous-mas-filous
SHARE THIS
0
SHARES

Για να γιορτάσουμε τα νέα επεισόδια του «Ο Πόλεμος των Άστρων-Οι Επαναστάτες», το Disney XD σας προσκαλεί σε ένα νέο συναρπαστικό διαγωνισμό και προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να δείξουν τις καλύτερες κινήσεις τους με Φωτόσπαθο παίρνοντας μέρος στην Επανάσταση. 50 τυχεροί νικητές θα εμφανιστούν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού μέσα από δικό τους βίντεο που θα εμπλουτιστεί με ειδικά εφέ και το οποίο μπορούν να μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους τους, ενώ θα κερδίσουν και το δικό τους φωτόσπαθο!

 

Για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό τα παιδιά πρέπει απλώς να μπουν στο www.disney.gr/star-wars, να δουν το εκπαιδευτικό βίντεο για το πώς να χειρίζονται το φωτόσπαθο, να απαντήσουν σε μια εύκολη ερώτηση και να ανεβάσουν το δικό τους βίντεο, δείχνοντας τις καλύτερες κινήσεις τους. Τα 50 καλύτερα βίντεο θα εμπλουτιστούν με ειδικά εφέ και θα προβληθούν στο www.disney.gr/star-wars.

«Ο Πόλεμος των Άστρων-Οι Επαναστάτες» συνεχίζει τις παραδοσιακές επικές αφηγήσεις που έχουν καθηλώσει τις γενιές των φίλων του «Star Wars» από το 1977. Η ιστορία διαδραματίζεται στην εποχή μεταξύ της νεότερης και της πρωτότυπης τριλογίας και τις γεφυρώνει αισθητικά και γενεαλογικά. Τιμώντας το παρελθόν και προχωρώντας με τόλμη στο μέλλον, η σειρά περιέχει φανταστικούς χαρακτήρες από τον «Πόλεμο των Άστρων», γνωρίζοντάς μας παράλληλα μια νέα γενιά γεμάτη εξωτικά πλάσματα και χαρακτήρες που ζουν στα πέρατα του γαλαξία.

Τα νέα επεισόδια του «Ο Πόλεμος των Άστρων-Οι Επαναστάτες» θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 08:30 π.μ, με επαναλήψεις τις Κυριακές στις 8.30 π.μ. Τα νέα επεισόδια θα παρακολουθούν τους ήρωές μας Έζρα, Κέιναν, Σαμπίν, Ζεμπ και Τσόπερ να συνεχίζoυν τη μάχη με τις αυτοκρατορικές δυνάμεις, φτάνοντας σε ένα αξέχαστο τέλος.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook