Το «1st SnowJam Weekend» στον Παρνασσό είναι γεγονός!

Η εταιρεία Taf Sports Marketing σε συνεργασία με το Χ.Κ. Παρνασσού και το Forward διοργανώνει το 1ο Event-Party στο ολοκαίνουριο Snowpark στις 4 και 5 Απριλίου 2015.

to-1st-snowjam-weekend-ston-parnasso-einai-gegonos
SHARE THIS
0
SHARES

Το «1st SnowJam Weekend» στο Snowpark (και όχι μόνο...) του Παρνασσού είναι γεγονός!

Η εταιρεία Taf Sports Marketing σε συνεργασία με το Χ.Κ. Παρνασσού και το Forward, διοργανώνει το 1ο Event-Party στο ολοκαίνουριο Snowpark που δημιουργήθηκε στο μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου στα Κελλάρια.: Ολοι οι επισκέπτες του Χ.Κ. Παρνασσού θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και δοκιμασίες, να διασκεδάσουν και να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Και τις δύο ημέρες, τα events θα πλαισιωθούν από τη μουσική special guest DJ’s!

Συγκεκριμένα:

1η ΗΜΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (11:00 – 19:00)

Το event θα λάβει χώρα στο Snowpark του Χ.Κ.Παρνασσού στα Κελλάρια, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων (όλων των επιπέδων) που αγαπούν το ski και το snowboard.

To πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τη δοκιμασία «Stomp the Trick», όπου οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ομάδες των τριών (3) ατόμων, θα κληθούν να συμπληρώσουν τη «Λίστα».

Πρόκειται για μία Λίστα με συγκεκριμένα Tricks, τα οποία θα εκτελεί η κάθε ομάδα με τη σειρά της, στα ειδικά διαμορφωμένα για όλα τα επίπεδα άλματα και εμπόδια του πάρκου.

Νικήτρια θα ανακηρυχτεί η ομάδα που θα καταφέρει να εκτελέσει σωστά τα περισσότερα Τricks της Λίστας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ελεύθερη χρήση του πάρκου από διαγωνιζόμενους και μη, με τους Park Operators διαθέσιμους για καθοδήγηση.

Η ημέρα θα κλείσει με Sunset Party στο χώρο του πάρκου και τις απονομές των νικητριών ομάδων (Snowboard & Ski).

2η ΗΜΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (10:30 – 15:30)

Το event θα μεταφερθεί ακριβώς απέναντι από το σαλέ του 1950, όπου ένα ειδικά διαμορφωμένο άλμα θα περιμένει τους συμμετέχοντες για το «Big Air Show». Οι συμμετέχοντες θα βαθμολογηθούν βάση των ικανοτήτων τους και θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα! Η ημέρα θα κλείσει με απονομή του νικητή του Big Air.

Και τις 2 ημέρες η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.

Για συμμετοχές μπείτε στη σελίδα του Snowpark Parnassos στο facebook ή καλέστε στα τηλέφωνα 210-6856946 και 6936534329.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook