Το πρώτο ΙΚΕΑ Pop-Up Store για την Ελλάδα άνοιξε στον Πειραιά

Βρίσκεται στην οδό Φίλωνος 59 με είδη που θα μπορούν να αγοραστούν άμεσα αλλά και δυνατότητα παραγγελίας από ολόκληρο τον κατάλογο ΙΚΕΑ και παράδοση στο σπίτι

to-prwto-ikea-pop-up-store-gia-tin-ellada-anoikse-ston-peiraia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το νέο IKEA Pop-Up Store κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, στο κέντρο του Πειραιά, για να προσφέρει μία γεύση από την εμπειρία ΙΚΕΑ στο αγοραστικό κοινό και να έρθει πιο κοντά στους Πειραιώτες.

Το ΙΚΕΑ Pop-Up Store, που θα φιλοξενείται στον Πειραιά έως και τις 30 Νοεμβρίου 2018, διαθέτει 500 είδη οικιακού εξοπλισμού, που συνεχώς ανανεώνονται και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν άμεσα. Επίσης, διαθέτει έτοιμες συνθέσεις από τις βασικές κατηγορίες του σπιτιού, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να εμπνευστούν και να βρουν λειτουργικές λύσεις σε προσιτές τιμές για το σπίτι τους.

 

Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν στο IKEA Pop-Up Store να παραγγείλουν όποιο από τα 7.500 διαθέσιμα προϊόντα των καταστημάτων επιθυμούν και να το παραλάβουν στο σπίτι τους.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου, το νεοκλασικό κτήριο στην οδό Φίλωνος 59 άνοιξε τις πόρτες του και κάλεσε το κοινό να γνωρίσει την ΙΚΕΑ με κεντρικό μήνυμα  «Ο Πειραιάς μας φιλοξενεί έως 30 Νοεμβρίου».

Την Παρασκευή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος και η ΙΚΕΑ υποδέχτηκε από νωρίς το πρωί τις τοπικές αρχές του Δήμου Πειραιά, εκπροσώπους των media αλλά και όλους τους φίλους της ΙΚΕΑ, που γιόρτασαν μαζί το άνοιγμα του νέου IKEA Pop-Up Store.

κ.Νίκος Μανεσιώτης, κ. Νατάσα Χρηστοφή, κ. Γιάννης Μελάς και κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος - Υπεύθυνος HR Καταστήματος ΙΚΕΑ Κηφισός
κ.Νίκος Μανεσιώτης, κ. Νατάσα Χρηστοφή, κ. Γιάννης Μελάς και κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος - Υπεύθυνος HR Καταστήματος ΙΚΕΑ Κηφισός

Η Νατάσα Χρηστοφή, Marketing Manager της ΙΚΕΑ δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο του Πειραιά για την όμορφη φιλοξενία και το ζεστό καλωσόρισμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια «όμορφη γωνιά», στο κέντρο του Πειραιά, δίνοντας στους Πειραιώτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της εταιρείας μας."

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του IKEA Pop-Up Store στον Πειραιά, θα μπορεί κανείς να ανακαλύπτει νέα προϊόντα ΙΚΕΑ για το καθιστικό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο και να εμπνευστεί για το πώς μπορεί να διαμορφώσει τον δικό του χώρο.

 

Το νέο ΙΚΕΑ Pop-Up Store θα λειτουργεί στον Πειραιά, οδό Φίλωνος 59, έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook