X

Ο Διονύσης Τεμπονέρας υπόσχεται 80 χιλιάδες προσλήψεις για τους αναπήρους- Γιατί όχι 180 χιλιάδες αγαπητέ μου, μην είστε τσιγγούνης, λεφτά υπάρχουν

Η κοτσάνα της ημέρας είναι του Διονύση Τεμπονέρα που προσπάθησε ανεπιτυχώς να πείσει ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοστολογημένο

Γράφει: TheToc team

Εμφανίστηκε σαν το νέο αίμα του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσει αξιοπιστία στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος. Μόνο που όπως φαίνεται ο κ. Τεμπονέρας δεν αποφεύγει και αυτός τις γκάφες των προκατόχων του και υπόσχεται τα πάντα σε όλους.

Η τελευταία του κοτσάνα- μετά την καταγγελία του ότι η Νέα Δημοκρατία αφήνει ανασφάλιστους τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν έχουν πληρώσει τις εισφορές τους, γεγονός που δεν συμβαίνει αφού η πρόσβαση στο ΕΣΥ είναι απεριόριστη- ήταν η προσπάθειά του να πείσει ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπόσχεται 80 χιλιάδες προσλήψεις για βοήθεια στους αναπήρους.

Δεν υπάρχει πουθενά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αναφορά για 80 χιλιάδες προσλήψεις, επέμενε στην πρωινή εκπομπή του Open ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Είστε σίγουρος; Ρωτούσε και ξαναρωτούσε ο Δημήτρης Καμπουράκης γιατί το έχω δει. Κι εγώ το έχω δει, υπερθεμάτιζε ο Παναγιώτης Στάθης.

Δεν υπάρχει πουθενά τέτοια αναφορά, απαντούσε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Μα αυτό λένε, για 80 χιλιάδες προσλήψεις λένε, αφού υπόσχονται προσωπικό φροντιστή για όλους τους αναπήρους χωρίς επιβαρύνσεις, έλεγε από την πλευρά του Ακης Σκέρτσος.

Διαβάστε Επίσης

Ποια είναι η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς αυτό λέει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα το παρουσίασε ο ίδιος ο κ. Τεμπονέρας στην προγραμματική εκδήλωση Ελλάδα 2027: Επτά βήματα για Δίκαιη Κοινωνία και Ευημερία για Ολους.

Όπως ανακοίνωνε πρόσφατα ο κ. Τεμπονέας, για την ενεργό κοινωνική ένταξη αναπήρων και ηλικιωμένων, ο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει μεταξύ άλλων:

- Αύξηση των επιδομάτων αναπηρίας κατά 20%.

- Εξασφάλιση προσωπικού φροντιστή ή βοηθού ανάλογα με τις ανάγκες του ανάπηρου ατόμου και εργαλεία αξιοπρέπειας σε όλους τους δικαιούχους χωρίς επιβαρύνσεις.

Σε όλους τους δικαιούχους; Δηλαδή σε 80 χιλιάδες αναπήρους προσωπικό φροντιστή; Δηλαδή 80 χιλιάδες προσλήψεις κύριε Τεμπονέρα; Υπάρχουν τόσοι για να προσληφθούν, ακόμα και αν υπάρχουν τα χρήματα στα δημόσια ταμεία;