Μακελειό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο χωριό Βορίζια στο Ηράκλειο της Κρήτης, με δύο άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από πυροβολισμούς, ενώ τουλάχιστον 15 έχουν τραυματιστεί.
Ολα ξεκίνησαν μετά από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε σε σπίτι 29χρονου το βράδυ της Παρασκευής. Στη συνέχεια μέλη της οικογένειας του 29χρονου ως αντίποινα πήγαν στο χωριό και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως παντού.
Σύμφωνα με το cretalive, οι νεκροί είναι μία γυναίκα 57 ετών κι ένας 39χρονος άνδρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι περίπου 15 τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά που μεταφέρθηκαν ακόμα και με αγροτικά αυτοκίνητα στο νοσοκομείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, που είχε έρθει από τα Χανιά για το μνημόσυνο του πατέρα της, άφησε την τελευταία της πνοή όχι από πυροβολισμό αλλά από ανακοπή.

Αντίποινα για βόμβα σε σπίτι
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρωτοφανές σκηνικό σημειώθηκε μετά τη χθεσινή βομβιστική επίθεση σε υπό κατασκευή κατοικία μιας οικογένειας.

Στη συνέχεια, άγνωστοι μετέβησαν στα Βορίζια και άρχισαν να γαζώνουν σπίτια. Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν πως οι άγνωστοι περιφέρονται και "γαζώνουν" όπου βρίσκουν, μεταξύ άλλων και αυτοκίνητα.
Κρητικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αναβίωση της βεντέτας του 1950, όπου μέσα σε λίγες μόνο ώρες, έξι κάτοικοι του ριζίτικου χωριού έχασαν τη ζωή τους ενώ 14 ακόμα τραυματίστηκαν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr