Η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, φέρνει κατηγορούμενους τους δύο μετά από δίωξη που ασκήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους οικογένειας, κατά συναυτουργία, οπλοφορία οπλοχρησία, παράνομη κατοχή πυρομαχικών κατά συναυτουργία καθώς και για ψευδή κατάθεση κατ' εξακολούθηση και άπαξ.

Υπόλογος όμως για σεξουαλικά αδικήματα είναι πλέον και ο 26χρονος Αφγανός σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε και συμπλήρωσε τα 12 έτη καθώς φέρεται να είχε σχέση με το 15χρονο κορίτσι που έμενε, με άλλα δύο ανήλικα αγόρια, στο διαμέρισμα.
Ο 26χρονος βαρύνεται επίσης με κατηγορία που αφορά κατοχή πυρομαχικών και ψευδή κατάθεση.
Η νέα δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή και αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και για αυτή την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις κατηγορούμενοι απολογούνται από το πρωί στην ανακρίτρια για κατηγορίες που αφορούν σε διακίνηση ναρκωτικών και μη δήλωση νεκρού.
Κυψέλη: Ο ανατριχιαστικός ισχυρισμός του 43χρονου και οι κρίσιμες καταθέσεις
Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ο ισχυρισμός του 43χρονου, για τα τραύματα που εντοπίστηκαν στην πλάτη του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη.
Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς, ότι προσπαθούσε να σπάσει τον πάγο γύρω από τη σορό χρησιμοποιώντας μαχαίρι, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού.
Το βρέφος είχε εντοπιστεί νεκρό και κατεψυγμένο μέσα σε βαλίτσα στο διαμέρισμα της Κυψέλης, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε στοιχεία που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα, στο σώμα του παιδιού υπήρχαν τραύματα που φέρεται να είχαν προκληθεί τόσο πριν όσο και μετά τον θάνατό του. Το στοιχείο αυτό βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, οι οποίες θεωρούν τον 43χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία, παρά την άρνησή του.
Ο ίδιος φέρεται να επιμένει ότι το βρέφος είχε πεθάνει από προβλήματα υγείας το 2023 και ότι η σορός του παρέμενε στην κατάψυξη από τότε.
Όπως υποστηρίζει, κατά τη διάρκεια μετακόμισης επιχείρησε να απομακρύνει τον πάγο που είχε δημιουργηθεί γύρω από το σώμα και, χτυπώντας τον με μαχαίρι, προκάλεσε άθελά του τα τραύματα.

Η συγκεκριμένη εκδοχή, ωστόσο, δεν φαίνεται να πείθει τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, οι οποίοι εξετάζουν τις αντιφάσεις που έχουν εντοπιστεί στις καταθέσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία της δικογραφίας.
Ιδιαίτερη βαρύτητα αναμένεται να έχουν και οι καταθέσεις των τριών ανήλικων παιδιών της οικογένειας, ηλικίας 9, 12 και 15 ετών.
Οι ανήλικοι αναμένεται να μιλήσουν παρουσία παιδοψυχολόγων, με τους αρμόδιους να επιχειρούν να διαπιστώσουν τι γνωρίζουν για την υπόθεση και να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να έχουν επηρεαστεί ή καθοδηγηθεί.
Από την πλευρά της, η 38χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι το βρέφος γεννήθηκε με σοβαρά προβλήματα υγείας και πέθανε το 2023, ενώ αρνείται μαζί με τον σύντροφό της οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr


