25η Μαρτίου με βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες με μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται για όλη τη χώρα. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ της Παρασκευής.

25i-martiou-me-broxes-kai-kataigides
SHARE THIS
0
SHARES

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην ανατολική νησιωτική χώρα, προβλέπονται για την Παρασκευή, με βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Επίσης αναμένεται σταδιακή επικράτηση βορείων ανεμών στα πελάγη 6 και το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Για τις περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ανατολικά. Χιόνια στα ορεινά. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και γρήγορα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά, αλλά και χιόνια στα ορεινά, με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές, αλλά και βελτίωση το βραδύ. Οι άνεμοι: θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά από τα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες, όπου θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου, και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 4 και σταδιακά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook