X

Οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στην Ερμού για τα ψώνια τους - Πλημμύρισαν και οι παραλίες [εικόνες]

Πολλοί ήταν αυτοί που συνδύασαν ψώνια και βόλτα στην Ερμού - Δεν ήταν λίγοι και αυτοί που ψήφισαν παραλία

Γράφει: TheToc team

Κυριακή σήμερα και τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στον εμπορικό πεζόδρομο της Ερμού. Πολλοί είναι αυτοί που συνδύασαν τα ψώνια τους με τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του intime o κόσμος είναι αυξημένος κατά μήκος όλου του δρόμου. Οι καταναλωτές ξεχύθηκαν στα ανοιχτά μαγαζιά, με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές για να κάνουν ελεύθερα τα ψώνια τους.

Στην πλειοψηφία του ο κόσμος προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις όσο αυτό είναι εφικτό, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα με μάσκες, αντισηπτικά και μερικές φορές φορώντας γάντια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοιχτά μέχρι τις 21:00 σήμερα τα καταστήματα

Από τις 7 σήμερα το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα του λιανεμπορίου, τα πολυκαταστήματα, τα εκπτωτικά χωριά, τα shops in shop, και τα κομμωτήρια.

Με διευρυμένο ωράριο μέχρι και τις 22:30 θα λειτουργήσουν καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, βενζινάδικα, καθαριστήρια, pet shop, και καταστήματα καπνικών. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 23 Μαΐου.

Δείτε φωτογραφίες:

"Ανάσες δροσιάς" στις παραλίες

Πρώτη Κυριακή μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων με πολλούς να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά και ''ανάσες δροσιάς'' στις παραλίες.

Μποτιλιάρισμα από νωρίς το πρωί εμφάνισε η Λεωφόρος Ποσειδώνος, ενώ Βουλιαγμένη, Καβούρι, Βάρκιζα και Λαγονήσι είχαν την τιμητική τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυριακάτικη εξόρμηση αφορούσε για ορισμένους βόλτα, ή καφέ σε κάποιο παραλιακό μαγαζί.

Πολλοί προτίμησαν να κάνουν μια βουτιά στην θάλασσα, ή λίγη ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μεταξύ, σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου, στο ύψος του Λαγονησίου.

Λόγω του τροχαίου προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ρεύμα από Αθήνα προς Σούνιο στο ύψος της Αγίας Μαρίνας.