4.000 αστυνομικοί για την επέτειο Γρηγορόπουλου -Το σχέδιο

Δρακόντεια μέτρα θα εφαρμόσει η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Δρακόντεια μέτρα θα εφαρμόσει η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει της επετείου από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου την Παρασκευή.

Οπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, επί ποδός όλη την ημέρα θα βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ), ενώ ελικόπτερα drones της Αστυνομίας θα επιτηρούν όλη την περιοχή. Αστυνομικοί  και παρατηρητές θα τοποθετηθούν στην Ακρόπολη αλλά και στο Λυκαβηττό και θα... χτενίζουν τους γύρω δρόμους.

Αυξημένη θα είναι επίσης η φύλαξη σε σημεία που θεωρούνται επικίνδυνα, σε αστυνομικά τμήματα, πολιτικά γραφεία, τράπεζες αλλά και ΑΤΜ τραπεζών.

«Οι επιτελείς που σχεδιάζουν τα μέτρα είναι πάρα πολύ έμπειροι», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος. Επεσήμανε ωστόσο ότι κανένα σχέδιο, δεν μπορεί να πάει καλά και να εφαρμοστεί «εάν δεν περάσει μέσα από το ανθρώπινο δυναμικό». Εξέφρασε επίσης ο κ.Πάκος την ελπίδα «να μην έχουμε τραυματίες αστυνομικούς όπως κάθε χρόνο, να μην έχουμε περιουσίες πολιτών σπασμένες και καμένες».