
Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ηλικιωμένος έπνιξε δύο γατάκια που είχαν βρει καταφύγιο σε σωλήνα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με το Mega, ο συγκεκριμένος άνδρας έφραξε με πανί το λούκι του σπιτιού του, πήρε το λάστιχο νερού και διοχέτευσε νερό μέσα σε αυτό πνίγοντας τα δύο γατάκια.
Το φρικτό περιστατικό έγινε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου και δύο από τα τρία γατάκια βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στο λούκι.
Όπως μετέφερε η εκπομπή "Live News", ο άντρας που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο είχε πει στην γειτονιά ότι θα σκοτώσει τα γατάκια.
Ο άνδρας έχει εξαφανιστεί από το Σάββατο και δεν είναι κάποιος στο σπίτι του. Ένας νεαρός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και προσπάθησε να σώσει τα γατάκια, μίλησε στην εκπομπή του Mega.
"Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα τη σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω. Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες της γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω "σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα". Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία", είπε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr