X

Αφαντος ο Snik μετά το αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Καταγγέλλει ότι "θέλουν να αμαυρώσουν το όνομά του"

Η γυναίκα του Snik προέβαινε σε καταγγελία ξυλοδαρμού της από τον σύντροφό της στην Πεντέλη.

Ο trapper Snik απασχολεί για ακόμη μία φορά τις αστυνομικές αρχές μετά από τηλεφώνημα γυναίκας στην Άμεση Δράση. Η γυναίκα προέβαινε σε καταγγελία ξυλοδαρμού της από τον σύντροφό της στην Πεντέλη.

Η επικοινωνία της έγινε στις 04:04 τα ξημερώματα της Κυριακής με τους αστυνομικούς που πήγαν στο σπίτι επί της οδού Ιάσωνος να εντοπίζουν την σύντροφο του trapper, ηλικίας 31 ετών και τον ίδιο, ηλικίας 38 ετών, στην αυλή του σπιτιού. Στην θέα των αστυνομικών, η γυναίκα υποστήριξε πως είχε χτυπήσει πέφτοντας και δεν είχε υπάρξει κάποια διένεξη με τον πασίγνωστο trapper.

Μάλιστα όταν τους ζητήθηκε να τους ακολουθήσουν στο τμήμα, το ζευγάρι αρνήθηκε. Για το συμβάν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που άσκησε δίωξη στον 38χρονο για ενδοοικογενειακή βία, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε με περιπολικό στο τμήμα. Απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με τις συνθήκες του τραυματισμού της, υποστήριξε εκ νέου πως, "χτύπησα μόνη μου πέφτοντας μετά από κρίση πανικού και ο σύντροφος μου, προσπάθησε να με ηρεμήσει και προστατέψει".

Ο εισαγγελέας ζήτησε την σύλληψη του trapper στα όρια του αυτοφώρου κάτι που δεν κατέστη δυνατόν, ενώ η γυναίκα αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, να μεταφερθεί σε safe house ή να εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο panic button. Μετά από την άρνηση της, οι αστυνομικοί της συνέστησαν να παραμείνει για την δική της ασφάλεια στο σπίτι των γονιών της στη Νέα Ερυθραία. Σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώρες μετά το συμβάν ο trapper,υποστήριξε πως η όλη ιστορία έγινε για να "αμαυρώσουν το όνομα του".

Διαβάστε Επίσης