X

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μπαχαλάκηδες προσπάθησαν να μπουν σπίτι μου - Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου [βίντεο]

Προσπάθεια εισβολής στο σπίτι της και απειλές κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητάς της καταγγέλει η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Γράφει: TheToc team

φασισμός σας δεν θα περάσει” προειδοποίησε η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, σχολιάζοντας την απόπειρα εισβολής στο διαμέρισμα της τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η κυρία Λατινοπούλου σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό της social media, τις τελευταίες ημέρες είχε δημοσιεύσει ένα κλιπ για την "ελευθερία κίνησης της αστυνομίας” κι εκτιμά πως δεν είναι τυχαίο ότι η επίθεση στο σπίτι της έγινε την ίδια νύχτα που σημειώθηκαν επεισόδια στο ΑΠΘ.

"Όλως τυχαίως είχα κάνει ένα βίντεο στο οποίο αναφερόμουν στην αστυνομία και την ελευθερία των κινήσεών της, όλως τυχαίως δέχθηκα για μια ακόμη φορά απειλές κατά τη ζωής και τη σωματικής μου ακεραιότητας” αναφέρει, χαρακτηριστικά, η κυρία Λατινοπούλου.

"Δεν θα σας μιλούσα αν δεν με προστάτευε η πόρτα ασφαλείας του σπιτιού μου. Ο φασισμός σας δεν θα περάσει. Θα ακολουθήσουν ενέργειες και θα βρεθούν οι δράστες”.

ίμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ και θα συνεχίσω να λέω αυτά που πιστεύω, όπως κάνω μέχρι σήμερα, ο φασισμός σας δε θα περάσει” αναφέρει η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.


"Προσπάθεια εισβολής στο σπίτι μου στις 4:00 τα ξημερώματα. Ο φασισμός σας δεν περάσει. Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία για την άμεση αντίδρασή της” γράφει η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, στο σχόλιο της ανάρτησής της.

"Ελευθερώστε τα χέρια της αστυνομίας. Αλλάξτε νομικό πλαίσιο για τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες. Βάλτε τέλος στην ανομία εντός και εκτός των πανεπιστημίων” είχε ζητήσει με προηγούμενη ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αφορμή τα επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και τις συγκρούσεις φοιτητών κι αντιεξουσιαστών με την Ελληνική Αστυνομία.

"Χτες για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες επεισοδίων από μπαχαλάκηδες, αναρχικούς και κάποιους φοιτητές στο ΑΠΘ” ανέφερε η κυρία Λατινοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

"Είδαμε τρομακτικές εικόνες όπου επικίνδυνοι αλήτες κλωτσάνε αστυνομικούς των ΜΑΤ. Τους επιτίθενται με μάρμαρα και μολότοφ και γι’ ακόμα μια φορά την αστυνομία να γίνεται σάκος του μποξ” είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Λατινοπούλου.