«Αγανάκτηση» Αμβρόσιου για το...διορισμό Καρανίκα ως συμβούλου του Τσίπρα

Με αφορμή τον διορισμό του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος ξέσπασε σε μια ακόμη επίθεση κατά πάντων.

aganaktisi-ambrosiou-gia-todiorismo-karanika-ws-sumboulou-tou-tsipra
SHARE THIS
0
SHARES

 Με αφορμή τον διορισμό του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος ξέσπασε σε μια ακόμη επίθεση κατά άθεων και ομοφυλόφιλων.   

Στο προσωπικό του blog του, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, αφού χαρακτηρίζει ως σκανδαλώδη και προκλητικό «τον τρόπο που ο πρωθυπουργός βολεύει τους δικούς του ανθρώπους», αναφερόμενος στον διορισμό του κ. Καρανίκα, καταλήγει να δηλώνει πως ντρέπεται που ζει στη χώρα των «άθεων, ψευταράδων, ομοφυλόφιλων, πουλημένων καναλαρχών και πληρωμένων δημοσιογράφων».

Αναλυτικά η ανάρτηση του μητροπολίτη Αμβρόσιου:

«Ελληνα πατριώτη, δυστυχισμένε άνθρωπε, ακόμη δεν αγανάκτησες; Ντρέπομαι, που ζω σε αυτή τη χώρα! Η αξιοκρατία σε όλο της το... μεγαλείο!

Δημοσιεύθηκε και σας την παρουσιάζουμε! Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά τρόπο σκανδαλώδη και προκλητικό βολεύει τους δικούς του ανθρώπους! Ενας ακόμη φίλος του από την ''παλιά παρέα του'' διορίσθηκε Σύμβουλος με μισθό 2027 € μηνιαίως!

Ντρέπομαι, που ζω σ’ αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των άθεων, των ψευταράδων, των καταχραστών, των ομοφυλοφίλων, των πουλημένων καναλαρχών, των πληρωμένων δημοσιογράφων, όλων αυτών, οι οποίοι με τη μαγκιά τους κυβερνούν τον Ελληνικό Λαό! Τα συλλυπητήριά μου, φίλοι μου! Τα χειρότερα έρχονται!».


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook