Follow us

Αγ. Ανάργυροι: Νέο ηχητικό - Η τηλεφωνήτρια δεν καταλάβαινε ποιος δολοφονήθηκε και ποιος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Αυτό που αδυνατούσαν να κάνουν οι αστυνομικοί του τμήματος των Αγίων Αναργύρων ή δεν καταλάβαιναν, το έκανε ο άντρας της ΟΠΚΕ που ενημέρωσε σωστά το Κέντρο για ό,τι έγινε στους Αγίους Αναργύρους

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
αγιοι αναργυροι

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ που δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με πέντε μαχαιριές από τον 39χρονο πρώην σύντροφό τους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Αποδεικνύει και αυτό, το μπάχαλο που επικράτησε εκείνο το βράδυ μέσα στο αστυνομικό τμήμα, καθώς χρειάστηκε να περάσουν τουλάχιστον τρία λεπτά από τη δολοφονία της Κυριακής, για να ενημερωθεί σωστά το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για το τι έχει ακριβώς συμβεί.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων έλεγαν ότι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Ο άνθρωπος που έδωσε αναλυτικά την περιγραφή και χωρίς πολλά λόγια είναι αστυνομικός της ΟΠΚΕ που έφτασε στο σημείο δύο με τρία λεπτά μετά τη δολοφονία.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, όπως φαίνεται από τη συνομιλία, η τηλεφωνήτρια και πάλι δεν κατάλαβε ποιος δολοφονήθηκε και ποιος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με τον αστυνομικό να επαναλαμβάνει όσα είχε περιγράψει πριν λίγο.

Ακολουθεί ο διάλογος των δύο συνομιλητών:

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι συνάδελφε, καλησπέρα. Είμαι από την ΟΠΚΕ...

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ναι

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων έχει γίνει μάλλον ανθρωποκτονία πλέον.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ανθρωποκτονία;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι ανθρωποκτονία και στη συνέχεια απόπειρα αυτοκτονίας

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Τι έγινε;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Λοιπόν... Λοιπόν... Είχε έρθει … Έχει έρθει στο αστυνομικό τμήμα μία γυναίκα να δηλώσει ότι κάποιος την απειλεί, με κάποιον γνωστό της

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ναι...

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, ανακατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα ξανά και έχει έρθει άλλο ένα άτομο, ο οποίος τη μαχαιρώνει και στη συνέχεια αυτοκτονεί.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Τη μαχαίρωσε και αυτοκτόνησε;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι...

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Έξω από το τμήμα;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι, ακριβώς μπροστά στον σκοπό... Με το που έγινε αυτό σε δύο με τρία λεπτά ήμασταν και εμείς εδώ διερχόμενοι.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Και πώς αυτοκτόνησε αυτή;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ξαναλέω. Τη γυναίκα χτύπησε ο άντρας και στη συνέχεια έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Α και ο άντρας αυτοκτόνησε;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι... Απόπειρα έχει κάνει. Έχει τις αισθήσεις του ο άντρας Πιστεύω ότι μπορεί να ζήσει. Τη γυναίκα δεν τη βλέπω... Την έχει φάει στην πλάτη...

Υπόμνημα-κόλαφος από τη μητέρα της Κυριακής

Χωρίς φυσική παρουσία, αλλά με υπόμνημα- λόγω ισχυρού μετατραυματικού σοκ- κατέθεσε η μητέρα της Κυριακής Γρίβα. Μέσω του υπομνήματος, η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, ζητάει, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, να γίνει φύλλο και φτερό το βιντεοληπτικό υλικό και να κατασχεθεί όλο το καταγραφικό του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων.

Αναλυτικά αναφέρει με το υπόμνημά της:

  • Να κατασχεθούν όλες οι κάμερες, όχι μόνο του τμήματος, αλλά και των γειτονικών κτιρίων και να δοθούν όλα τα πρωτότυπα βίντεο, όχι μόνο κατά τα επίμαχα λεπτά του φόνου, αλλά 24ώρες πριν και μετά την δολοφονική επίθεση.
  • Τεχνικός σύμβουλος που έχει οριστεί από την μητέρα του θύματος, θα πρέπει να εξετάσει, μαζί με τις αρχές όλα τα βίντεο.
  • Ζητά να μπουν στη δικογραφία όλες οι απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών των αστυνομικών με την άμεση δράση μια ώρα πριν τον φόνο, για να αξιολογηθούν όχι μόνο οι αντιδράσεις των αστυνομικών αλλά και να διερευνηθεί πόσα περιπολικά βρίσκονταν στην περιοχή τα κρίσιμα λεπτά και ήταν ή όχι διαθέσιμα...

Η μητέρα της Κυριακής ζητά ακόμη να μπουν στη δικογραφία απομαγνητοφωνήσεις από συνομιλίες κατοίκων της περιοχής στην Άμεση Δράση για να αναφέρουν πληροφορίες για τον φόνο, ενώ ζητά να γίνει αναπαράσταση στο σημείο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Η δικηγόρος της μητέρας της Κυριακής, Έλενα Τζούλη δήλωσε ότι "η ανακρίτρια έκανε δεκτά όλα τα αιτήματα. Ζητά κατ επειγόντως να κατασχεθεί όλο το υλικό".

Η απαρηγόρητη μητέρα στο υπόμνημά της ζήτησε οι αρχές να της επιστρέψουν τα ρούχα που φορούσε η Κυριακή το βράδυ του φόνου, όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ ζήτησε να αποσφραγιστεί το σπίτι που διέμενε τις τελευταίες ημέρες της ζωής της, ώστε μπορέσει εκεί να τελέσει τρισάγιο στην μνήμη του παιδιού της.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί κατέθεσε την μήνυση ο πατέρας της Κυριακής

Ο πατέρας της Κυριακής μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος των αστυνομικών ψάχνει να βρει αν τα 5 χτυπήματα του δράστη με μαχαίρι, ήταν όλα στην πλάτη ή αν μη έγκαιρη παρέμβαση του φρουρού, έδωσε χρόνο στο δράστη, να γυρίσει το σώμα της Κυριακής και να την χτυπήσει στο στήθος.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Σύμφωνα με το έγγραφο από την έκθεση αυτοψίας των αρχών που επικαλείται ο ΑΝΤ1, φαίνεται πως το 28χρονο κορίτσι χτυπήθηκε στην πλάτη, στο μέτωπο αλλά και στο στήθος. Μάλιστα, σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, η άτυχη Κυριακή έφερε τραύμα άμυνας στα χέρια, καθώς προσπάθησε να σωθεί πιάνοντας το μαχαίρι, ενώ έφερε 3 χτυπήματα στην πλάτη και 2 μπροστά, με τους γονείς του θύματος να καταγγέλλουν ότι ο δράστης είχε χρόνο – εξαιτίας της μη έγκαιρης παρέμβασης του σκοπού,να γυρίσει το σώμα του θύματος και να το χτυπήσει στο στήθος.

Η δικηγόρος της μητέρας της Κυριακής, Έλενα Τζούλη δήλωσε ότι "το θανατηφόρο ήταν στο στήθος, την γύρισε και την χτύπησε στήθος... Ξεψύχησε αβοήθητη".

Αύριο παρουσία των τεχνικών συμβούλων που έχουν ορίσει οι γονείς της Κυριακής αλλά και η πλευρά του δράστη, ο 39χρονος κατηγορούμενος θα εξεταστεί από τον ψυχιατρικό πραγματογνώμονα που έχει διορίσει η ανακρίτρια.


Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ 27 Μαϊ 2024 | 16:33

Το έγκλημα της "σιωπής" στη Μηλίνα Πηλίου: Θρίλερ με τη Σαμπίν Μίλερ - Γιατί η σφαίρα βρέθηκε 11 μέρες μετά

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της νεκρής Γερμανίδας στο Πήλιο που βρέθηκε με μία σφαίρα στην πλάτη

ΜΟΥΡΙΕΣ 23 Μαϊ 2024 | 19:51

Κιλκίς: Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο ανήλικοι που πήγαν με το θύμα στην κτηνοτροφική μονάδα- Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν

Για απόπειρα ληστείας, κατά συναυτουργία, θα κληθεί να απολογηθεί αύριο στον ίδιο ανακριτή, ο 38χρονος πατέρας του 15χρονου, ενώ το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει και ο 54χρονος κτηνοτρόφος.

ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ 23 Μαϊ 2024 | 18:37

Σλοβακία: "Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον τραυματίσω"- Μετανιωμένος ο δράστης, θέλει να ζητήσει συγγνώμη στον Φίτσο

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με τις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης.

ΣΥΜΠΤΩΣΗ 22 Μαϊ 2024 | 12:09

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο γιος της 40χρονης πέρασε από το σημείο της δολοφονίας, αλλά νόμιζε ότι είχε γίνει τροχαίο

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι από τον εν διαστάσει σύζυγό της, τα ξημερώματα της 16ης Μαΐου.

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ 22 Μαϊ 2024 | 08:45

Ξεσπούν οι γονείς του κτηνοτρόφου στο Κιλκίς: "Πήγαν να τον λιντσάρουν, επειδή δεν έμεινε στην δουλειά ο ένας απο αυτούς"

Τι είπε η μητέρα του κτηνοτρόφου, για όσα της είπε ο γιος της σχετικά με το επεισόδιο στο μαντρί. Τόσο ο 54χρονος όσο και οι τρεις που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας θα απολογηθούν Πέμπτη και Παρασκευή.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ 22 Μαϊ 2024 | 07:49

Φονικό στο Κιλκίς: Ο κτηνοτρόφος δράστης μιλάει για κλοπή - Οι συγγενείς του θύματος τον κατηγορούν για ασέλγεια σε ανήλικη

Ο 54χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας του 45χρονου στις Μουριές του Κιλκίς υποστηρίζει ότι το θύμα και οι συνεργοί του πήγαν να τον ληστέψουν και να τον σκοτώσουν.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21 Μαϊ 2024 | 10:25

Φονικό στο Κιλκίς: 54χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε με καραμπίνα 45χρονο

Ενας 54χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε 45χρονο άνδρα στην κτηνοτροφική του μονάδα.

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 20 Μαϊ 2024 | 19:00

Χαλκίδα: Σκηνοθετημένη διάρρηξη βλέπει η ΕΛΑΣ- Γιατί κρατά αποστάσεις από τους ισχυρισμούς της κόρης

Στο κάδρο της έρευνας βρίσκονται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, μια γυναίκα και ένας άντρας, από το περιβάλλον της 63χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ 20 Μαϊ 2024 | 08:30

Μενίδι: Απολογείται σήμερα ο δολοφόνος της 40χρονης - Τι αναμένεται να ισχυριστεί ενώπιον του ανακριτή

Αμετανόητος και απομονωμένος στο κελί του στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ παραμένει ο δολοφόνος της 40χρονης. Μεταφέρεται σήμερα στην Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 18 Μαϊ 2024 | 23:10

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Σφίγγει ο κλοιός - Ο δράστης ήταν ακόμα και στην κηδεία της, λέει οικογενειακός φίλος

"Πιστεύω ότι μπήκαν από το μπαλκόνι, που τα είχα αφήσει ανοιχτά", λέει η κόρη της 63χρονης στη Χαλκίδα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 18 Μαϊ 2024 | 14:31

Θρίλερ με τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα: "Ο δράστης πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο" [βίντεο]

Κάτοικοι της Χαλκίδας θεωρούν πιθανόν ο δράστης να συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά τους,

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ 17 Μαϊ 2024 | 17:04

Σταυρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος για τη δολοφονία 41χρονου - "Τον σκότωσα γιατί βίασε τη σύντροφό μου"

Στην απολογία του, ο 50χρονος ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας όμως ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ 17 Μαϊ 2024 | 12:00

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Οι δικαστές θα μπορούσαν να είχαν κρατήσει στη φυλακή τον δράστη και η δολοφονία να είχε αποτραπεί...

Μια 10ήμερη… αναβολή δίκης κακοποιητή άφησε χρονικό περιθώριο για την άγρια δολοφονία μιας ακόμη γυναίκας, αυτή τη φορά στο Μενίδι.