X

Άγιοι Θεόδωροι: 38χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο κατάστημά του - Πατέρας 2 ανήλικων παιδιών

Νεκρός βρέθηκε από τη σύζυγό του μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε στους Αγίους Θεοδώρους, ένας 38χρονος επιχειρηματίας. Τι ερευνά η αστυνομία.

Γράφει: TheToc team

Νεκρός βρέθηκε από τη σύζυγό του μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε στους Αγίους Θεοδώρους, ένας 38χρονος επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο 38χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο μαγαζί με ζωοτροφές που διατηρούσε. Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας 2 ανήλικων παιδιών, ενώ έχει ασχοληθεί και με τα κοινά στην τοπική κοινωνία. Από το 2010 έως και το 2013, διετέλεσε αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων, ενώ ήταν ενεργό μέλος και του συνδικαλιστικού φορέα των εμπόρων των Αγίων Θεοδώρων.

Διαβάστε Επίσης

Η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου

Στην ανακοίνωσή του ο εμπορικός σύλλογος Αγίων Θεοδώρων αναφέρει:

Θρήνος στον εμπορικό κόσμο των Αγίων Θεοδώρων από την ξαφνική είδηση του θανάτου του.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια ενεργό μέλος στον Εμπορικό σύλλογο καθώς συμμετείχε στον σύλλογο ως μέλος του Διοικητικού συμβουλίου.

Το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους.

Θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας, καλό ταξίδι.