Ένας τεράστιος Άγιος Βασίλης ύψους 10 μέτρων, έκανε την εμφάνισή του στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας
Ο Δήμος Γλυφάδας ξεκίνησε το χριστουγεννιάτικο στολισμό νωρίς φέτος, τοποθετώντας ένα Άγιο Βασίλη ύψους 10 μέτρων στην κεντρική πλατεία. Μόνο που ο αγαπημένος "παππούς" που φέρνει τα δώρα, δεν φοράει μόνο το σκούφο του, αλλά και την προστατευτική μάσκα.
"Κάναμε κάτι ακόμα που ελπίζουμε ότι θα φέρει πολλά χαμόγελα σε όλους. Κυρίως στα παιδιά μας. Ο μεγαλύτερος Άγιος Βασίλης που έχει μπει ποτέ στη Γλυφάδα, ύψους δέκα μέτρων, είναι από σήμερα στην πόλη μας, στη γωνία Λαζαράκη και Μεταξά. Φέτος, δεν βαστάει μόνο εικόνα και χαρτί, αλλά φυσικά και τη μάσκα του, που δεν θα την αποχωριστεί καθόλου", τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
"Ένα ''αδερφάκι'' του θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες στην Τερψιθέα μας, απέναντι από τον Άγιο Τρύφωνα. Για να μας χαρίζει ζεστασιά, χαμόγελο και αισιοδοξία σε μια περίοδο που τα έχουμε τόσο ανάγκη. Στο σάκο του φέτος φέρνει το μεγαλύτερο δώρο, την υγεία και την ελπίδα. Ας φτάσει με το καλό σε κάθε σπίτι" αναφέρει.