X

Αγνοείται για τρίτη ημέρα 21χρονος στον Έβρο

Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση 21χρονου υπηκόου Τουρκίας στον ποταμό Έβρο.

Γράφει: TheToc team

Με τη συνδρομή και της ΕΜΑΚ συνεχίζονται, για τρίτη ημέρα, οι έρευνες στην παρεβρια περιοχή του Σουφλίου για τον εντοπισμό και διάσωση Τούρκου υπηκόου, ο οποίος αναφέρθηκε ως αγνοούμενος από συμπατριώτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την Κυριακή εντοπίστηκε και συνελήφθη υπήκοος Τουρκίας ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα στη χώρα μέσω του ποταμού Έβρου.

Ο συλληφθείς, στην κατάθεση του, ανέφερε ότι αγνοείται ο 21χρονος ομοεθνής του, με τον οποίο επιβιβάστηκαν σε φουσκωτή βάρκα, προκειμένου να διασχίσουν τον ποταμό. Η βάρκα ανετράπη από τα ορμητικά νερά και μόνον ο ίδιος κατάφερε να φτάσει στην όχθη του ποταμού Έβρου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτό: Ευρωκίνηση