
Μπροστά από το μνημείο στάθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ, το απόγευμα της Πέμπτης 23/10, καθώς στο σημείο έφτασε φοιτητική πορεία.
Φοιτητικοί σύλλογοι και συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα. Εκατοντάδες νεαρά άτομα, κρατώντας σημαίες και πανό, και φωνάζοντας συνθήματα, έφτασαν στο σημείο.
![Άγνωστος Στρατιώτης: Εφαρμόζεται στην πράξη η τροπολογία - ΜΑΤ μπροστά από το μνημείο [εικόνες - βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/60/60486dc6242549b09b2ef90c0398ed3d.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=2048&)
Εκεί είδαν τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να έχουν παραταχθεί μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε οποιονδήποτε επάνω στο χώρο που έχει "οριοθετηθεί" από τη σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή την Τετάρτη (22/10).


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη λόγω πορείας φοιτητών pic.twitter.com/VSR6mevt0e
— Flash.gr (@flashgrofficial) October 23, 2025
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr