X

Αγωνία στη Χίο: Βρέφος 3,5 μηνών νοσηλεύεται με κορονοϊό - Σήμερα κρίνεται η μεταφορά του στην Αθήνα

Στη διάρκεια της μέρας θα κριθεί αν το βρέφος θα μεταφερθεί για νοσηλεία στην Αθήνα, όπως έγινε προ 10ημέρου στη Χίο, με ένα ακόμη μωρό και ένα παιδί.

Γράφει: TheToc team

Βρέφος 3,5 μηνών που πάσχει από κορονοϊό, νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Χίου, σύμφωνα με δήλωση της διοικήτριας του νοσοκομείου του νησιού, Ελένης Κανταράκη.

Στη διάρκεια της μέρας θα κριθεί αν το βρέφος θα μεταφερθεί για νοσηλεία σε παιδιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών, όπως έγινε προ 10ημέρου, ξανά από τη Χίο, με ένα ακόμη βρέφος και ένα παιδί.

Διαβάστε Επίσης

Ηράκλειο Κρήτης: Στη ΜΕΘ με κορονοϊό βρέφος μόλις 26 ημερών

Στο μεταξύ, μόλις πριν από δύο ημέρες έγινε γνωστό ότι ένα ακόμη μωρό, θετικό στον κορονοϊό νοσηλεύεται από το Σάββατο στο Ηράκλειο της Κρήτης και μάλιστα στη Μονάδα Εντατικής Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, το βρέφος εισήχθη στη μονάδα μόλις 26 ημερών, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει ενός μήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και η μητέρα του είναι θετική στον κορονοϊό. Όταν το βρέφος ανέβασε υψηλό πυρετό, υποβλήθηκε σε rapid test, το οποίο βγήκε θετικό. Κρίθηκε λοιπόν αναγκαία η εισαγωγή του στη μονάδα εντατικής, όπου και νοσηλεύεται σε "φυσιολογική" για τα δεδομένα του ιού κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης