Αγρια δολοφονία άστεγης στη Γλυφάδα

Ο δράστης είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της χρησιμοποιώντας μεγάλη πέτρα- Ο εντοπισμός της έγινε από άλλους άστεγους- Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα

agria-dolofonia-astegis-sti-glufada
|
SHARE THIS
0
SHARES

 Αρχικά οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν τα στοιχεία της ταυτότητας της 40χρονης, λόγω των άγριων χτυπημάτων στο πρόσωπο της. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα, πιθανόν από πέτρα, στο πρόσωπο, και προσδιόρισε χρονικά τον θάνατό της, λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό της.

 Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα πιθανόν από πέτρα, στο πρόσωπο

Χθες το απόγευμα, βρήκαν πως πρόκειται για γυναίκα περίπου 40 χρόνων, η οποία για περισσότερο από ένα χρόνο έμενε στο συγκεκριμένο πάρκο. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς και τους συγγενείς της, ωστόσο δεν φαίνεται να είχε οικογένεια.

Στο συγκεκριμένο πάρκο τα τελευταία χρόνια, πολλοί άστεγοι έχουν βρει καταφύγιο. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από όλους τους  άστεγους που βρίσκονταν εκεί τις ώρες που εντοπίστηκε το πτώμα, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για το θύμα, αλλά και για τις τυχόν «απουσίες» άλλων αστέγων, που εξαφανίστηκαν το κρίσιμο χρονικό διάστημα και αυτόματα καθίστανται ως ύποπτοι έως τον εντοπισμό τους.

Το θύμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δεν φαίνεται να ήταν τοξικομανής, ενώ λίγοι από τους άστεγους γνώριζαν τα στοιχεία ταυτότητάς της. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, δεν αποκλείουν αφορμή του άγριου εγκλήματος να ήταν οι συνθήκες και η τοποθεσία διαμονής του θύματος στο πάρκο, χωρίς όμως να αποκλείουν κάθε άλλο ενδεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook