Αγρια καταδίωξη μοτοσικλετιστή στην Καλλιθέα

Του έκαναν σήμα να σταματήσει επειδή δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε μοτοσιοκλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ. Περιπετειώδης καταδίωξη.

agria-katadiwksi-motosikletisti-stin-kallithea
|
SHARE THIS
0
SHARES

Άγρια καταδίωξη στην Καλλιθέα. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, επιχείρησαν να ελέγξουν τον οδηγό μιας μοτοσυκλέτας Suzuki Hayabusa των 1.300 κυβικών εκατοστών, που δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός της δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία φρενήρης καταδίωξη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον οδηγό της, στη συμβολή των οδών Δοϊράνης και Δαβάκη, ο οποίος όμως δεν δίστασε να εμβολίσει μία αστυνομική μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ένας από τους αστυνομικούς, ελαφρά αναφέρουν αστυνομικές πηγές και ακόμη πιο ελαφρά ο καταδιωκόμενος μοτοσυκλετιστής.

Ο «φυγάς» συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητά του, το παρελθόν του και οι λόγοι που τον ανάγκασαν να επιχειρήσει να διαφύγει με αυτόν τον τρόπο και να μην διστάσει να εμβολίσει τους αστυνομικούς.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook