X

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Δέκα άτομα ξυλοκόπησαν δύο άντρες για μια ζακέτα με διακριτικά ομάδας

Οι δράστες αφού τους χτύπησαν, στη συνέχεια πήραν τη ζακέτα ενός από τα θύματα, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Γράφει: TheToc team

Επίθεση με οπαδικό υπόβαθρο δέχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (13/5) δύο άτομα στη Νέα Μηχανιώνα, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, δύο άνδρες ηλικίας 42 και 37 ετών δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 10 ατόμων.

Διαβάστε Επίσης

Οι δράστες αφού τους χτύπησαν, στη συνέχεια πήραν τη ζακέτα ενός από τα θύματα, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Τα θύματα της άγριας επίθεσης κατήγγειλαν το περιστατικό στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε Επίσης