Προβληματισμό προκαλούν οι νέες εικόνες άγριας βίας μεταξύ ανηλίκων. Αυτή τη φορά όλα έγιναν έξω από λύκειο της Κυψέλης όταν συνεπλάκησαν μαθητές με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρία άτομα.
Στο αποκλειστικό βίντεο της ΕΡΤ έχει αποτυπωθεί η στιγμή της συμπλοκής των μαθητών με έναν από τους ανήλικους να έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ένα αγόρι και να το τραβάει προς τα πίσω ενώ τρέχει κατά πάνω του άλλος ανήλικος ο οποίος αρχίζει και τον χτυπά.
"Τον βάραγαν με μπουνιές, κλωτσιές… Τον κυνηγάνε και τον κλωτσάνε από πίσω" δηλώνει μαθητής ο οποίος από το φόβο του μιλά με αλλοιωμένη τη φωνή
"Είδα ότι είχαν πιάσει έναν τον χτυπάγανε, ναι ένα αγόρι επειδή είχαν πειράξει την αδερφή του" προσθέτει.
Το βίαιο αυτό περιστατικό, σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν δύο 17χρονοι λογομάχησαν με μία συνομήλικη τους και τη χτύπησαν, τραυματίζοντας την ελαφρά, όπως και τον 19χρονο αδερφό της.
Στην προσπάθεια του να βάλει τέλος στον καβγα, τραυματίστηκε και ο 50χρονος πατέρας τους.
"Όλα τα παιδιά από το σχολείο εδώ πέρα και ήταν και άλλα παιδιά που δεν τους ξέραμε, εξωσχολικοί. Την πιάσανε από τον λαιμό και της τράβηξαν το κολιέ και το βρήκα στο πάτωμα και της το έδωσα εγώ" πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν τους δύο 17χρονους και τους πέρασαν χειροπέδες ενώ στη συνέχεια τους οδήγησαν στο τοπικό τμήμα ασφαλείας.
Οι γονείς των δύο 17χρονων συλληφθέντων, κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr