Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά βίας ανηλίκων καθώς το βράδυ του Σαββάτου, σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στη Μαρίνα Γλυφάδας με τρεις τραυματίες – ένας από αυτούς στο κεφάλι.
Περίπου 30 ανήλικοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ένας από από αυτούς να τραυματιστεί με μαχαίρι στο κεφάλι, ενώ άλλοι δύο φέρουν επίσης τραύματα.
Στο επεισόδιο συμμετείχαν νεαροί από δύο αντίπαλες ομάδες που όπως όλα δείχνουν είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο για να λύσουν τις διαφορές τους.
Οπως αναφέρει το Mega, η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μπροστά σε κόσμο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο νεαρός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο.
Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., δήλωσε πως όταν έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας βρήκαν τους ανήλικους που είχαν δεχθεί την επίθεση, οι οποίοι μάλιστα αρνήθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Τέσσερα άτομα, ωστόσο, μετέβησαν σε Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλαν σωματικές βλάβες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr