Στο φως έρχονται νέα στοιχεία για τη σχέση του 50χρονου δολοφονημένου στο Αγρίνιο με τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 44χρονος δράστης, που κρίθηκε προφυλακιστέος, φέρεται να είχε σχέση με τη σύζυγο του θύματος, καθώς το ζευγάρι είχε διακυμάνσεις στη σχέση του.
Το περασμένο καλοκαίρι τόσο ο 50χρονος που δολοφονήθηκε όσο και η σύζυγός του αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Τα Χριστούγεννα το ζευγάρι έδειχνε να έχει αφήσει πίσω τις δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά οι εντάσεις στο χωριό συνεχίζονταν.

Βίντεο που αποκάλυψε η εκπομπή "Live News" του Mega καταγράφει τις ανέμελες στιγμές των περασμένων Χριστουγέννων, όταν ο κοινοτάρχης του Λιθοβουνίου και η σύζυγός του πήγαιναν εκδρομή στο Καρπενήσι με τον κουμπάρο τους.
Η σχέση του θύματος με τη σύζυγό του έδειχνε να έχει αποκατασταθεί πλήρως. Οι δυο τους είχαν κάνει χριστουγεννιάτικο ταξίδι με τον κουμπάρο τους στο Καρπενήσι και έδειχναν να το απολαμβάνουν.
Το ζευγάρι έδειχνε να έχει αφήσει οριστικά πίσω την κρίση του παρελθόντος. Μια σειρά από γεγονότα, που είχαν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στην τοπική κοινωνία.
Συγγενής του θύματος λέει στο Mega ότι το περασμένο Πάσχα, όλοι στο χωριό του Αγρινίου συζητούσαν για τη σοβαρή κρίση στο γάμο του κοινοτάρχη τους και για τα όσα έκανε η σύζυγός του.
"Ήθελε να φύγει. Ήθελε να πάρει από τον Κώστα 50-60 χιλιάρικα, όπως τα πήρε. Μετά ο Κώστας της ζητούσε πίσω πριν προλάβει να φύγει, έλεγε εκείνη την ημέρα ότι θα του δώσει τα λεφτά. Πήγε στον στάβλο, έκοψε τις φλέβες της για να μην του δώσει τα λεφτά".
Η σύζυγος του θύματος βρέθηκε στον στάβλο αιμόφυρτη: "Ο Κώστας έστειλε τον ξάδελφό του γιατί αργούσε η Γ… να γυρίσει από τι πρόβατα. Άρα ανησύχησε για τη γυναίκα μου. Πήγε ο ξάδελφός του, τη βρήκε με τα αίματα και τη "βούτηξε" την πήγε στο νοσοκομείο και έτσι τη σώσανε".
Για ένα διάστημα εκείνη την περίοδο χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στη συνέχεια αποφάσισε να μετακομίσει στην Πάτρα.
"Υπέγραψε ο Κώστας για να φύγει (σ.σ.: από το νοσοκομείο) αλλιώς δεν μπορούσε να φύγει. Ήθελαν να την κλείσουν σε κάποιο(θεραπευτήριο). Έφυγε από την Πάτρα, στις αδελφές της για κάποιο διάστημα. Μετά νοίκιασε σπίτι και ο Σ… (σ.σ.: δράστης) πηγαινοερχόταν μέχρι που του "φάγανε" όλα τα λεφτά και η Γ… γύρισε πίσω".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
