
"Δεν έχουμε βιασμό, έχουμε συνεχόμενες γενετήσιες πράξεις από τον φερόμενο ως δράστη σε βάρος του 4χρονου", ανέφερε ο δικηγόρος Παντελής Βαμβακάς, σχετικά με την υπόθεση του Αγρινίου, συμπληρώνοντας πως δόθηκαν φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του 28χρονου στη δημοσιότητα παρότι δεν έχει συλληφθεί, αλλά "έχει ασκηθεί η σχετική ποινική δίωξη, γιατί είναι σοβαρό το αδίκημα".
Ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου θύματος, διευκρίνισε πως "η κατηγορία αφορά ασελγείς πράξεις που φέρονται να έγιναν από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο".
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Βαμβακάς σχετικά με την αντίδραση των γονέων του 4χρονου, που από μια ζωγραφιά του παιδιού οδηγήθηκε σε παιδοψυχολόγο και έτσι βρέθηκε η άκρη του νήματος, είπε πως "πρόκειται για δύο εργαζόμενους", τονίζοντας ότι "πλήττει την οικογένεια η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών… Σκεφθείτε να δει πάλι το παιδί την φωτογραφία με αυτό το πρόσωπο".
Σχετικά με την κάλυψη του 28χρονου από την μητέρα του, η οποία φέρεται να γνώριζε όσα έκανε στο 4χρονο και όχι μόνο να τον κάλυπτε, αλλά και να "φοβέριζε" το παιδί να μην αποκαλύψει το παραμικρό στους γονείς του, ο κ. Βαμβακάς σημείωσε πως "ο βαθμός της γνώσης για όσα συνέβαιναν και η μη αποκάλυψή τους, σημαίνει συμμετοχή".
Ο δικηγόρος διευκρίνισε πως "η κατηγορία αφορά ασελγείς πράξεις που φέρονται να έγιναν από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr