X

Αγρίνιο: Πέθανε 51χρονος ανεμβολίαστος πατέρας τριών παιδιών

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου άφησε την τελευταία του πνοή από κορονοϊό, ένας 51χρονος λογιστής από το Αγρίνιο.

Γράφει: TheToc team

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου άφησε την τελευταία του πνοή ένας 51χρονος λογιστής από το Αγρίνιο, καταγόμενος από χωριό της Τριχωνίδας.

Ο άνδρας, που ήταν ανεμβολίαστος σύμφωνα με πληροφορίες και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε νοσήσει από κορονοϊό. Η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Εκεί, παρά τις προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού, δεν κατάφερε να βγει "νικητής”, λόγω επιπλοκών της COVID-19.

Σύμφωνα με το agriniopress, ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Διαβάστε Επίσης