X

Αγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στο Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου

Μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου στο Ηράκλειο.

Γράφει: TheToc team

Σοκ και στους ίδιους τους αστυνομικούς προκάλεσε η καταγγελία 46χρονης, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου, από τον νεότερης ηλικίας σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το άγριο περιστατικό έγινε στις 3.00 σήμερα Τρίτη τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ικάρου, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού. Η 46χρονη, προσπάθησε να διαφύγει και τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και από την Τροχαία, οι οποίοι εκτός από τη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προχώρησαν σε αλκοτέστ.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Το περιστατικό αυτό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο καθώς σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά από τη δολοφονία της 47χρονης Σταυρούλας, στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Διαβάστε Επίσης