Αγρότες: φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά

Αποφάσισαν αναστολή των κινητοποιήσεών τους – Αποχωρούν από το μπλόκο της Νίκαιας - Νέο ραντεβού στο Κιλελέρ, στις 9 Μαρτίου

agrotes--apoxwroun-apo-to-mploko-tis-nikaias
SHARE THIS
0
SHARES

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας αποφάσισαν, ότι οι κινητοποιήσεις τους πρέπει να τερματιστούν.

Οι Θεσσαλοί αγρότες σε ανακοίνωση τους τονίζουν ότι ««Μετά από ένα μήνα στους δρόμους, φεύγουμε από το μπλόκο με το κεφάλι ψηλά. Περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε. Κι αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την πάλη, με άλλες μορφές, για τους ίδιους στόχους».

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 9 Μαρτίου στον εορτασμό του Κιλελέρ. Εκείνη την ημέρα η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων προγραμματίζει συλλαλητήριο.

Οπως επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους, «εκείνη την ημέρα η κινητοποίηση θα στείλει το μήνυμα ότι η η μικρομεσαία αγροτιά συνεχίζει τη μάχη για την επιβίωσή της, την ανατροπή της ΚΑΠ της ΕΕ που ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες και για μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη που θα αξιοποιεί όλα τα παραγωγικά πλεονεκτήματα της χώρας μας για την παραγωγή φτηνών και ποιοτικών προϊόντων, για τη διατροφή και την ένδυση του ελληνικού λαού».

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Φωτογραφία : Eurokinissi 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook