Ούτε οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας κατεβαίνουν τελικά αύριο στην Αθήνα.
Το μεγαλύτερο μπλόκο, αυτό στη Μπάρα Σιάτιστας, σύμφωνα με την ΕΡΤ θεωρούν προσχηματικό το διάλογο και κάνουν λόγο για "ανακολουθία της Κυβέρνησης σε ότι αφορά την εκπροσώπηση των μπλόκων".
Μάλιστα στη συνεδρίαση της συντονιστικής αποφασίστηκαν περαιτέρω κινητοποιήσεις, με κλείσιμο και πάλι της Εγνατίας Οδού για όλα τα οχήματα από αύριο τις 12 το μεσημέρι. Επίσης αύριο από τις 13:00 – 15:00 θα κλείσουν και τον παράδρομο της παλαιάς Εθνικής οδού Κοζάνης – Καστοριάς μόνο για τα φορτηγά.
Σέρρες: Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες – Κλειστό το Τελωνείο Προμαχώνα για φορτηγά επ’ αόριστον
Την απόφαση να κλείσει ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα αύριο στις 12:00 για τα φορτηγά επ αόριστον, έλαβαν οι αγρότες από το μπλόκο του Προμαχώνα. Σύμφωνα με την απόφαση θα προχωρήσουν στον αποκλεισμό του μεθοριακού σταθμού και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μόνο για τα φορτηγά.
Η απόφαση ελήφθη πριν από λίγο στη γενική συνέλευση των αγροτών του Μπλόκου του Προμαχώνα. Οι αγρότες σκληραίνουν τη στάση τους αφού, όπως λένε, κάποιες ώρες της ημέρας θα προχωράνε στον αποκλεισμό του σταθμού και για τα ΙΧ αυτοκίνητα. Όπως αποφάσισαν, θα εκτιμούν την κατάσταση και θα προχωρούν -για πρώτη φορά από τις 3 Δεκεμβρίου- σε αποκλεισμό του Μεθοριακού σταθμού και για τα ΙΧ αυτοκίνητα
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
