X

Αίγιο: Οι αγρότες "φούντωσαν" την εθνική οδό - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή

Φωτιές άναψαν επί της Εθνικής Οδού στον κόμβο Μεγανίτη οι συγκεντρωμένοι αγρότες οι οποίοι κλιμάκωσαν τις κινητοποιήσεις τους

Γράφει: TheToc team

Εξω από το Αίγιο στο μπλόκο του κόμβου Μεγανίτη συγκεντρωμένοι αγρότες άναψαν φωτιές επί της Εθνικής Οδού. Φλόγες και πυκνός μαύρος καπνός καλύπτουν την περιοχή των κινητοποιήσεων.

Όπως έγραψε νωρίτερα το pelop.gr έγραψε οι αγρότες της Αιγιάλειας στοχεύουν στο στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση για περαιτέρω ελαφρύνσεις στα κόστη παραγωγής τους.

O Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου συγκεντρώθηκε στο Νοσοκομείο και κατευθύνθηκε προς την "Ολυμπία Οδό" και συγκεκριμένα στον Κόμβο Μεγανίτη, τον οποίον και αποφάσισαν να "κλείσουν".

Διαβάστε Επίσης

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή η παλαιά εθνική οδός Πατρών – Αθηνών. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος Γιάννης Μποδιώτης, ο αποκλεισμός αυτός μπορεί να είναι ολιγόωρος αλλά και "μόνιμος"!

Όπως σημείωσε στο pelop.gr οι αγρότες που συμμετέχουν στην κινητοποίηση είναι πολλοί ενώ συνεχώς προσέρχονται και άλλοι. Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στο μπλόκο του Αιγίου αλλά και τους κατοίκους του Αιγίου να τους συμπαρασταθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες του Αιγίου αποφάσισαν να μην ανοίξουν την παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών το μεσημέρι.

Διαβάστε Επίσης

Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν τόσο ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, όσο και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Παράλληλα, η Αστυνομία έκλεισε την πρόσβαση στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών.